עבור לתוכן

Ledים על הרמקולים של המערכת - למישהו יש רעיון?

Featured Replies

פורסם

בלי העץ שיבלע (או יותר נכון- יוסיף משקל וייצב) את הצליל, כל המדף מזמזם ומפריע לסאונד...

פורסם

אז אולי לעשות סנדוויץ'? שני לוחות פרספקס מוארים כשביניהם לוח העץ? ;D

פורסם

אפשרי- אבל אז יוצא לך מדף בעובי 5 ס"מ בערך, כשכל המדף בערך זה 10X10... זה יותר קופסא ממדף :P

חוץ מזה, הפלטות של העץ לא ישור לחלוטין אז זה יצא עם מעין בטן ולא יהייה חיבור טוב בין השכבות, וזה לא יצא יפה...

פורסם

טוב,אתה המומחה למדפים מוארים פה... :P

אני מנסה דווקא לעשות מדפים למערכת 2.1 פשוטה שיש לי. המדפים מפרספקס,כמוך. ואני עושה סנדויץ', כאשר את העץ אני משייף בעזרת שכן נגר.

פורסם

שמע, לא לכל אחד יש שכן נגר ::)

בנגרייה שבה קניתי את העץ הייה מעין רצועה של נייר שיוף שהייתי מסיים איתה את העבודה תוך שעתיים, אבל להשתמש בזה עלה כסף, ולא חשבתי שאני אצתרך לשייף כל כך הרבה...

בעזרת הדבר הזה הייתי יכול להוריד גם את העובי של העץ למשהו כמו 1 ס"מ (הוא הייה במקור 1.8 ס"מ אאל"ט... הכי דק שמצאתי אחרי הרבה חיפושים) ואז הייה אפשר לעשות סנדביץ' כזה... (למרות שאני אישית מעדיף את התאורה של המדפים כמו שהם...)

e1.jpg

פורסם

ואז הייה אפשר לעשות סנדביץ' כזה... (למרות שאני אישית מעדיף את התאורה של המדפים כמו שהם...)

e1.jpg

לא רוצה לאכזב אותך,אבל זה בדיוק גם מה שאני עשיתי... ;D

פורסם

IG,אפשר הסבר על איך עשית את זה בבקשה?

פורסם

לא רוצה לאכזב אותך,אבל זה בדיוק גם מה שאני עשיתי... ;D

בכיף :)

אני הייתי ראשון ;D ;)

IG,אפשר הסבר על איך עשית את זה בבקשה?

- לקחתי שתי חתיכות עץ מלא בעובי 1.8 ס"מ (הכי דק שמוכרים), שייפתי אותם עד שנמאס, הרטבתי עם קצת מים, נתתי לזה להתייבש, ושייפתי שוב.

- על חתיכת פרספקס בעובי 5 מ"מ עשיתי חריטה של מסילות, ושייפתי גם את הדפנות של הלוחות. על החלקים הלא חרוטים הדבקתי מדבקת טינט כמו שמדביקים על חלונות של מכוניות (השגתי חתיכה של 30X30 ס"מ בחינם מעודפים של איזה מוסך :)) כדי לחסום את האור לגמרי

- בחלק האחורי של הלוחות פרספקס עשיתי מפרצים בשביל הלדים

- בכול מדף יש 3 לדים ונגד של 20 אוהם, כששני המדפים מתחברים במקביל לטרנספורמטור AC-DC שנותן מתח של 9V (האמת, שמתי אותו על 12V וזה גם עובד בסדר... יוצא בערך 4V ללד...) שמחובר ישירות לשקע חשמלי (לא דרך המחשב...)

- השקע שאליו מתחבר הטרנספורמטור נמצא על מפצל שיושב מתחת לשולחן, ואליו מחוברים גם הרמקולים- ככה יוצא שכשאני מפעיל את הרמקולים, אני מפעיל גם את המדפים :)

תהנו 8)

לפותח הת'ראד: מצתער אם גנבתי לך את הדיון...

אם למישהו יש שאלות אני אשמח לענות בה.פ. עד 6 היום או בסוף השבוע הבא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים