עבור לתוכן

Ledים על הרמקולים של המערכת - למישהו יש רעיון?

Featured Replies

פורסם

היי,

הזמנתי מערכת חדשה לחדר שלי Logitech Z5400 ואני רוצה לעשות איתה איזה משהו יפה.

איכשהו, לא יודע איך - אפשר לשים עליה מנורות כחולות קטנות כאלה? לא יודע אם Ledים... משהו?

כל רעיון יתקבל בברכה (:

תודה מראש,

אדם

פורסם

אפשר לשים את הלדים בתוך איזה חתיכת פרספקס ולהדביק על הרמקול (למרות שאני באמת לא יודע מה הקטע בזה, ואם כבר, אז למה לא הזמנת את הZ5500...).

רק שלפי דעתי החיווט רק יכער את המערכת... את הכול תוכל לחבר לטרנספורמטור AC-DC, ואת הנגדים תוכל לחבר קרוב לטרנספורמטור כדי שלא ישבו על הרמקולים עצמם...

פורסם
  • מחבר

הא.. תודה - הבנתי (:

כי זה עוד הרבה כסף..:x

אדם

פורסם

מה הקטע .. מערכת חדשה כדי להשחיט ולשים לדים חדשים וזה?

מודינג עושים על דברים ישנים או שלא צריך...נגיד תעשה על הרמקולים הישנים שלך אם אתה לא צריך אותם .. או שתכניס את הרמקולים לפרספקס עם לדים(חחח סתם סתם ..זאת מערכת חזקה היא יכולה לשבור את הפרפקס

פורסם

בולשיט.

בכמויות מסחריות.

פורסם
  • מחבר

מה הקטע .. מערכת חדשה כדי להשחיט ולשים לדים חדשים וזה?

מודינג עושים על דברים ישנים או שלא צריך...נגיד תעשה על הרמקולים הישנים שלך אם אתה לא צריך אותם .. או שתכניס את הרמקולים לפרספקס עם לדים(חחח סתם סתם ..זאת מערכת חזקה היא יכולה לשבור את הפרפקס

אחי, אני ממש לא מבין בכל העניין הזה של המודינג.

סתם רציתי לראות אם יש איזה דרך לשים לדים ליד הרמקולים - מה שהיה לי בראש זה סתם איזה לד שוכב *על* הרמקול עצמו, לא להכניס אליו ולא כלום.

רק מה שהבנתי, שזה לא יכול להתחבר לשום מקום חוץ מלספק של המחשב וזה יהיה כבר בעייתי... ככה שדיי ירדתי מזה.

רציתי שיהיה משהו יפה ורציתי לראות אם יהיה לכם איזשהו רעיון מיוחד שאני לא מודע אליו.

תודה רבה בכל מקרה (:

IG, למה אתה מתכוון? למה שאמרתי עם הכסף?!

אדם

פורסם

לא... התכוונתי לתגובה שמעל התגובה שלי...

ולדים ממש לא חייבים להתחבר רק לספק!

אתה יכול לקנות טרנספורמטור AC- DC שעולה איזה 40 ש"ח, לחתוך את החיבורים שלו ולחבר לשם את המעגל של הלדים... חפש "מדפים מוארים", זה משהו שעשיתי בשביל הרמקולים שלי... אם אני לא טועה אמור להיות שם הסבר על איך עשיתי את זה :)

פורסם
  • מחבר

סבבה... תודה רבה אחי!

אדם

פורסם

מדפים מוארים זה הפיתרון האולטימטיבי בשבילך... :-)

אם תעשה מדף לכל רמקול... ;D

פורסם

כזה?

fin2.jpg

;D

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה של הרמקולים?

פורסם
  • מחבר

אתה לא רואה את הרמקול על המדף שם?

ואם אתה מדבר אליי, אז הם עדיין לא הגיעו.

אדם

פורסם

כן התכוונתי לשלך, באיזה מקום הם, אם יש לך מוד מסויים על המחשב?

פורסם

Z5400... מערכת 5.1... חפש בגוגל...

פורסם

כזה?

fin2.jpg

;D

הייתי מוריד את חתיכת העץ ממדף הפרספקס,אבל זו רק דעתי... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים