עבור לתוכן

בעיה בהדלקת לפטופ

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea

בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן).

אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה.

שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה.

עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב.

חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב :)

סימפטומים:

-שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פותח מאחור).

-ניתוק הסוללה וחיבור רק למקור מתח חיצוני ואז לחיצה על כפתור ההדלקה גורמים להבהוב של נורית החיבור לחשמל 3 פעמים וזהו.

-לפעמים בעת לחיצה על כפתור ההפעלה יש הבהוב של שניה בנוריות.

-ניסיתי להשאירו עם/בלי הסוללה מחובר למתח למשך זמן ארוך (שעות).

-ניסיתי להוציא סוללה וללחוץ על כפתור ההפעלה לריקון מתחים שהצטברו במחשב ואז החזרתה והפעלתו - גורם לסימן חיים קל של הבהוב הנוריות.

אודה מאוד על כל עזרה!

תודה רבה,

ilPAL.

פורסם

שלום,

יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea

בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן).

אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה.

שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה.

עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב.

חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב :)

סימפטומים:

-שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פותח מאחור).

-ניתוק הסוללה וחיבור רק למקור מתח חיצוני ואז לחיצה על כפתור ההדלקה גורמים להבהוב של נורית החיבור לחשמל 3 פעמים וזהו.

-לפעמים בעת לחיצה על כפתור ההפעלה יש הבהוב של שניה בנוריות.

-ניסיתי להשאירו עם/בלי הסוללה מחובר למתח למשך זמן ארוך (שעות).

-ניסיתי להוציא סוללה וללחוץ על כפתור ההפעלה לריקון מתחים שהצטברו במחשב ואז החזרתה והפעלתו - גורם לסימן חיים קל של הבהוב הנוריות.

אודה מאוד על כל עזרה!

תודה רבה,

ilPAL.

אחי

זה מזכיר את מה שקרה לי לא מזמן...

וכשלי זה קרה - הלך הBOARD.

אני מקווה בשבילך שזו לא אותה תקלה..כי זו אכן תקלה

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אחי

זה מזכיר את מה שקרה לי לא מזמן...

וכשלי זה קרה - הלך הBOARD.

אני מקווה בשבילך שזו לא אותה תקלה..כי זו אכן תקלה

בהצלחה

אני לא מאמין שהלך, אתמול בערב הצלחתי להפעיל את המחשב והוא התחיל לעלות, זה היה בחיבור ישיר לחשמל והסוללה לא היתה מחוברת.

אני פשוט לא מצליח לחזור על זה :bash:, אם הייתי מצליח הייתי מחבר את הסוללה אחרי שהמחשב פועל.

פורסם

זה בערך מה שקרה לי

ניתוק סוללה חיבור לחשמל עובד לפעמים - פעם ב...

ואז פתאום זה הפסיק לעבוד לגמרי

ובמעבדה של COMPAQ (כבר לא הייתה ברירה) אמרו שזה הלוח...

זרקתי תמחשב קיבינימט וקניתי מפלצת קטנה וחדשה ונייחת:)

המחשב היה בן 5 שנים

פורסם
  • מחבר

טוב, לא מוותר כ"כ מהר.

אמנם לא הצלחתי לפתוח את המחשב עד כדי חיטוט טוב בלוח אם.

אבל הנה - פירקתי לו את כל הכרטיסים האפשריים בערך, את הדיסק הקשיח והDVD והוא התחיל לעבוד.

עכשיו הוא מצפצף לעזאזל אבל אני מקווה לפחות שטוען את הסוללה :)

פורסם

חחח

גדול

שיהיה המון בהצלחה.

אני עדיין מחכה שמישהו יעזור לי לפתור את הבעיות שלי עם הHD הישן (השם יקום פציעתו) כדי שאוכל להעתיק ממנו הכל למחשב החדש

פורסם
  • מחבר

מסתבר שאחד הזכרונות היה תקול.

בשביל לגלות את זה לא מספיק היה להוציא אותו, כי אפילו ללא הזכרון התקול המחשב סירב לעלות.

הייתי חייב להוציא את הסוללה ולנתק את המתח החיצוני, ללחוץ מספר לחיצות על כפתור ההפעלה לפריקת המחשב ממתחים.

ורק לאחר מכן שוב היה אפשר להפעיל את המחשב.

כנראה שהזכרון התקול היה גורם לאיזשהו קצר חשמלי שמנע מהמחשב לעבוד עד פריקה מוחלטת של המתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים