פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר התוכן בפנים מוצפן, וזאת לא במערכת קבצים נורמאלית (כמו NTFS\FAT32)... באסה אבל עדיין לא ראיתי משהו בתחום התוכנה שאי אפשר לפרוץ אבל בקשר להתחבר לממיר עצמו יש אפשרות (לתת PING והוא יחזיר)???
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני לא חושב שהוא מחובר לרשת, אלא לטלפון (להזמנת סרטים). לא ניסיתי לשלוח לו פינג.ובקשר לפריצה, זה נכון. אבל אין מספיק דרישה בשביל שמישהו יפרוץ את זה...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים הדרך היחדיה לגשת לתוכן על הכונן (לא שתוכל לעשות איתו משהו כי הוא מוצפן) היא ע"י פירוק הכונן הקשיח מהמכשירוהתקנתו במחשב. זה כבר נעשה וזה לא נותן כלום.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אבל עדיין לא ראיתי משהו בתחום התוכנה שאי אפשר לפרוץ אם זה היה מושק באהר"ב זה היה נכון (וזה מה שקרה להגנה של TIVO...) אבל בארץ פשוט אין מספיק אנשים שינסו לפרוץ את ההגנה הזאת...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אם זה היה מושק באהר"ב זה היה נכון (וזה מה שקרה להגנה של TIVO...) אבל בארץ פשוט אין מספיק אנשים שינסו לפרוץ את ההגנה הזאת...אני לא מאמין שזהו מכשיר שיוצר במיוחד בשביל ישראל.אחרי הכל הוא של SAMSUNG או משהו כזה, לא?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים ההגנה היא לא קשורה לחומרה - היא קשורה לתוכנההתוכנה נכתבה על ידי חברה ישראלית בשם NDS חברה גדולה מאוד... יכול להיות שההצפנה הזאת נפרצה בחו"ל אבל צריך שמישהו יכתוב עידכון ספציפית למקס
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים האיכות של הקלטת VIVO אנאלוגית ממש לא תהיה זהה לתכני ה PS/TS הדיגיטליים ששמורים בכונן של היס מקס.לפי מה שקראתי מחיפוש קצר בגוגל הגנת ה VideoGuard של NDS נפרצה לפחות בתאוריה כמו ש HDCP נפרצהאו כמו שאומרים Compromised.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר תודה על התשובות ..., חשבתי אולי יהיה אפשר לנצל את הכונן להעתיק קבצים אליו במקום לצרוב הרבה ג'יגות לדיסקים של DVD (סרטים וסדרות )בכל פירמוט.העתקה מהכרטיס טלוויזיה שלי לא שווה כי הרזולוצייה שהוא תומך בה נמוכה ,בגלל זה שאלתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.