פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים גם לפי ההיגיון שלך, infer, הפיתרון לא נכוןאם תיקח באקראי 7 שהם כבר הפוכים ו3 שלא הפוכים ותהפוך את כולם יצא לך מצב של 6 הפוכים (ה3 שלא לקחת + ה3 שהפכת) ו7 לא הפוכים.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אתה טועה kurtלקחתי 7 הפוכים ו-3 שאינם הפוכים ובקבוצה השנייה יש לי עדיין 3 הפוכים ו-33 שאינם הפוכיםעכשיו אני הופך את הקבוצה הראשונה, כלומר עכשיו יש בה 7 שאינם הפוכים ו-3 כן הפוכיםעכשיו בשתי הקבוצות יש לי מספר זהה של מטבעות הפוכים, שזה מה שאני חשבתי שכותב החידה התכוון אליומכיוון שכותב החידה לא כתב אם זה מה שהוא התכוון אליו או לא, אז יכול להיות שאני צודק ויכול להיות שאני טועהאם החידה היא החידה שחשבתי, אז אני צודקאם החידה היא אחרת (ובשביל זה צריך את כותב החידה), אז אני טועה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אתה טועה kurtלקחתי 7 הפוכים ו-3 שאינם הפוכים ובקבוצה השנייה יש לי עדיין 3 הפוכים ו-33 שאינם הפוכיםעכשיו אני הופך את הקבוצה הראשונה, כלומר עכשיו יש בה 7 שאינם הפוכים ו-3 כן הפוכיםעכשיו בשתי הקבוצות יש לי מספר זהה של מטבעות הפוכים, שזה מה שאני חשבתי שכותב החידה התכוון אליומכיוון שכותב החידה לא כתב אם זה מה שהוא התכוון אליו או לא, אז יכול להיות שאני צודק ויכול להיות שאני טועהאם החידה היא החידה שחשבתי, אז אני צודקאם החידה היא אחרת (ובשביל זה צריך את כותב החידה), אז אני טועהצודק, לא הבנתי אותך נכון.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים התשובה של אינפר73 נכונה.אם השאלה כפי שנוסחה לא מסתדרת,הבעיה בשאלה.הנה עוד אחת חמודה, יש לכם נמלים שהולכות במהירות 1 מטר לשניה, מסדרים אותם על מקל (חד מימדי )באופן אקראי ועם כיוון (לימין או לשמאל) אקראי, כששתי נמלים מתנגשות פנים אל פנים, כל אחת פונה לאחור וממשיכה ללכתתוך כמה זמן יהיה המקל נקי מנמלים?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים תלוי כמה נמלים יש...אם אתה רוצה נוסחה למציאת הזמן לX מספר נמלים, תן לי קצת זמן ואז אני יעדכן...
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים 1. התשובה לא תלוהי במספר הנמלים, השאלה היא למקרה הגרוע ביותר. 2. אם תוכיח שלמרות שהנמלים יכולות לפנות ימינה ושמאלה הרבה פעמים, הם עדיין לא ילכו יותר מהאורך של המקל אז פתרת את הבעיה.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים במקרה הגרוע ביותר יזרקו 2 נמלים בשני הקצוות כשהן מופנות אחת כלפי השניה, ילכו עד חצי המקל, יסתובבו, ילכו עוד חצי, וזהו.אני צודק?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מה שצריך להבין זה בעצם כשנמלה ונמלה מתנגשות וכל אחת חוזרת אחורה, אז למעשה זה בדיוק כאילו שהן יחלפו אחת על פני השנייה ולא ייפגשולכן המקרה הגרוע ביותר הוא נמלה שמתחילה בקצה המקל והולכת עד הקצה השניולכן כמו שאמרו כאן:בקיצור, הזמן שיקח לנמלה אחת ללכת את כל אורך המקל.האורך מטר? שניה. הן אף פעם לא ילכו יותר מאורך המקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.