פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים בחדר חשוך ישנם 50 מטבעות.10 מהם הפוכות על הצד פאלי.אתה צריך שיהיו מספר שווה של מטבעות הפוכות על אותו צד.איך עושים את זה ? (חדר חשוך)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים יש התסברות 1 לחמש שתהפוך מטבע הפוך כבר, והסתברות של 4 ל5 שתהפוך תמטבע שצריך להפוך, אני פשוט ההיתי בא הופך 10 מטבעות וההסתברות צריכה לעבוד.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים 005 ומה קשור עכשיו ? בכול מקרה זה חושך מוחלט, אתה הולך על עיור, זה אין דרך אחרת חוץ מלהפוך ולקוות שההסתברות תעבוד לטובתך.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים פשוט נוגעים במטבע, הצד הבולט הוא פאלי והצד השקוע הוא עץ(כן אני יודע שזה לא הפתרון אבל תודו שזה הגיוני)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים יש התסברות 1 לחמש שתהפוך מטבע הפוך כבר, והסתברות של 4 ל5 שתהפוך תמטבע שצריך להפוך, אני פשוט ההיתי בא הופך 10 מטבעות וההסתברות צריכה לעבוד. גם אם תהפוך 10 מטבעות שהיה פאלי אחרי ההפיכה עדיין לא יהיו מספר שווה של פאלי ועץ :
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים יש התסברות 1 לחמש שתהפוך מטבע הפוך כבר, והסתברות של 4 ל5 שתהפוך תמטבע שצריך להפוך, אני פשוט ההיתי בא הופך 10 מטבעות וההסתברות צריכה לעבוד. ברגע שאתה הופך מטבע אחד ההסתברות משתנה, ככה שמה שאתה אומר לא נכון בשום מצב.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אתה לוקח 10 מטבעות רנדומליים, מפריד אותם מה40 האחרים והופך אותםלמה לעזאזל אתם מסתבכים עם פתרונות מפגרים? (למשש... כן, זה ממש פיתרון)נניח לקחת בדיוק 10 שהם כבר הפוכים, עכשיו תהפוך אותם ועכשיו בשתי הקבוצות יש אפס הפוכיםעכשיו נניח שלקחת 10 שאינם הפוכים, עכשיו תהפוך אותם ועכשיו בשתי הקבוצות יש 10 הפוכיםעכשיו ניקח מקרה שלקחת 5 הפוכים ו-5 לא הפוכים. תהפוך את כולם, ועכשיו יש לך 5 הפוכים בקבוצה השנייה ו-5 הפוכים בקבוצה הראשונהמשמע? זה בדיוק הפתרון...ולכל מי שכתב שצריך לפתור את זה באמצעות הסתברות, אז טועה טעות מרה מאוד מאוד (מאוד!)הרי הפתרון צריך לעבוד תמיד, הוא לא צריך לעבוד ב-51% מהמקרים או 90% מהמקרים, אלא תמיד
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים גם הפתרון שלך לא הכי קשור...החידה דורשת להגיע למצב של 25 מטבעות עץ ו25 מטבעות פאלי
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים החידה לא ברורה במקרה הזהאני הבנתי את זה שצריך להגיע למצב שיהיה לי מספר שווה של מטבעות הפוכים בשתי קבוצות,ולא שיהיה 25 מטבעות פלי ו-25 עץאם החידה זה מה שחשבתי שהיא אז הפתרון שלי נכוןאם לא, אז הוא לא (מן הסתם...)אז שכותב החידה יסביר בדיוק הוא מתכוון, ואם טעיתי אז אני אנסה לחשוב על פתרון שמתאים לחידה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.