עבור לתוכן

בעל אולפן הקלטות,פירמט בטעות את ההארד דיסק החיצוני שלו,שעליו עבודות אולפן יקרות.

Featured Replies

פורסם

חבר'ה צריך את עזרתכם בדחיפות.\

חברי בעל אולפן הקלטות פירמט את ההארד דיסק החיצוני שלו בטעות במקום את ההארד דיסק הפנימי.

השאלה המרכזית היא מה עושים?? בפרוטרוט השאלות הם ככה:

1- האם ניתן לשחזר את כל החומר?

2-איך בדיוק עושים את זה?

3-האם ההמלצה שלכם לעשות זאת באופן עצאי או להזמין אחד שמתמחה בתחום זה?

יש לציין שמדובר בחומר יקר המכיל עבודות של אומנים ואנשי מוזיקה.חברי בלחץ אטומי!!

בתודה מראש

שי

נ.ב-אם יש מישהו מקצועי פה מחברי הפורום והדגש הוא על מקצועי בלבד,שמומחה בשחזור הדברים אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר פרטי.אני כמובן

מתכוון לתשלום כספי.האולפן הינו ברמת גן.

פורסם

ישנם מן הסתם חברות מקצועיות של שחזור שלוקחות הרבה כסף (למזלי לא השתמשתי באף אחת). את השחזורים שלי אני עושה בד"כ עם תוכנות מסחריות כמו EasyRecovery של Ontrack. אם לא נגעו בכונן מעבר לכך, אפשר להגיע לאחוזים די טובים של מחזור מידע.

פורסם
  • מחבר

ישנם מן הסתם חברות מקצועיות של שחזור שלוקחות הרבה כסף (למזלי לא השתמשתי באף אחת). את השחזורים שלי אני עושה בד"כ עם תוכנות מסחריות כמו EasyRecovery של Ontrack. אם לא נגעו בכונן מעבר לכך, אפשר להגיע לאחוזים די טובים של מחזור מידע.

חבר שלי הרגע שוחח עם מישהו שאמר לו שיש תוכנה מעולה שנקראת FINAL DATA .היא יותר טובה ממה שהמלצת לי עכשיו?

פורסם

לא יצא לי לנסות את ה FINAL DATA, תבדוק אם יש השוואות ביניהם באינטרנט..

פורסם

חשוב שמישהו בעל ניסיון יעשה זאת

פורסם

הייתי ממליץ בחום על "טיק-טק טכנולוגיות" זה מה שהם עושים,

עכשיו אם מדובר על הרבה כסף שאתה צריך להציל זה המקום עזוב אותך תוכנות שמישהו יבוא וינסה לשחזר לך, עם פרנסה לא לוקחים סיכונים,

רק שתדע (מניסיון) הם עוד ליפני שהם מתחילים לשחזר הם מכניסים את ה-HD לבדיקה לראות מה רמת הנזק של ה-HD (אם יש) ומה רמת האחוזים שהם יכולים להבטיח לך בשיחזור עכשיו זה עולה כסף אבל אם אתה מאשר להם המשך עבודה זה מתקזז מהסה"כ,

מקווה שיסתדר :xyxthumbs:

פורסם

לי היה נסיון מוצלח עם Recover4all.

היא אינה משנה את המידע על הHD אלא רק סורקת תכולה ומאפשרת גישה וכתוצאה מכך אפשרות העתקה לדיסק אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים