פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני מרכיב עכשיו מחשב..סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפהועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק)הביוס צריך לעלות לי, נכון?בכל מקרה אני מקבל הודעה:PXE-E61:Media test failure, check cablePXE-M0F:Exiting Intel Boot AgentNo bootable device--insert boot disk and press any key.ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריךניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזרניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין...זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל??תודה מראש,
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים קודם כל מה אתה מנסה לבדוק בזה שאתה עושה BOOT עם HDD בלי מערכת הפעלה??דבר שני תראה בגוגל כמה תוצאותואפילו לא צריך לחפורהראשונותhttp://www.google.com/search?hl=en&q=PXE-E61%3AMedia+test+failure%2C+check+cable
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים למה שהביוס יעלה בדיוק ?כנראה ב BOOT ORDER בתוך ה BIOS רשום איפשהו NETWORK או משהו כזה, ואלו כל ההודעות שאתה מקבל...
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים הביוס כביכול אמור לעלות ללא תלות בשום רכיב חוץ מ3:לוח אםמעבדוזכרוןאם שלושתם תקינים הביוס אמור לעלות
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים יעלה באופן אוטומטי... צריך ללחוץ כשמפעילים נקודה או F2 או F10 או F12 או משהו כזה...בגלל שאין לו דיסק עם מערכת הפעלה ומוגדר לו NETWORK ב BOOT ORDER הוא מגיע למסך הזה במקום למסך שאין מערכת הפעלה...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים תסביר איך הסתדר אם בא לךאולי יש עוד אנשים שבעתיד יעשו חיפוש ויגיעו לדיון הזה...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר בשמחה..אין לי מושג איך זה הסתדר!אבל אני אגיד מה עשיתי...ניסיתי כמה חיבורים SATA שוניםוהכנסתי דיסק התקנה של מערכת הפעלה.וזהו זה הסתדר ולחצי שעה אחריי היה לי VISTA!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.