פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים שלום , המחשב שלי משום מה מדיי פעם כש"מתחשק" לו פתאום מרסט את עצמו , זה לא עיקבי , זה יכול לקרות באמצע שהוא לא עושה כלום , באמצע משחק מחשב , באמצע גלישה באינטרנט (כמו שהרגע קרה לי) , דרך אגב , בפעם הקודמת שזה קרה מיד נכנסתי ל bios ובדקתי את חום המעבד ולוח האם אם אני זוכר נכון לוח האם היה 34 מעלות והמעבד 40 מעלות (משהו כזה)חשוב לציין שביטלתי את אפשרות ה Automaticallyrestart ב startup and recovery .בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה!*המחשב חדש מלפני חודשיים ומותקן עליו windows xp SP2
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני מציע שתריץ memtest בלילה כדי לשלול בעיה עם הזכרון - הסיבה הכי שכיחה לרסטרטים פתאומיים
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר ראיתי פעם איפשהו מדריך איך להשתמש בתוכנה... מישהו יכול להפנות אותי אליו?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0לא יזיק אם תריץ חיפוש זו שאלה שנשאלת פה כל יום ריסטרטים למינהם
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר את האמת שאת זה ראיתי כבר... זה הדבר היחיד שיש? כי לא ממש מפרטים שם בדיוק מה הבעיה אומרת וכאלה דברים , רק מראים שאם יש שורות אדומות אז הזכרון לא תקין. עריכה : טוב , הרצתי memtest שש שעות על המחשב , הכל תקין לחלוטין! מה יכולה להיות הסיבה חוץ מזה?!?!?!
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים ראשית תערוך את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית כגון: המחשב מבצע Restart ראנדומלישנית תעלה את קבצי ה Minidump שנמצאים בתייקית ה Minidump תחת Windows\Minidump תעלה 2-3 קבצים אחרונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.