פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק (4.1 THX), אני לא זוכר את הדגם המדויק, אבל המערכת הזאת נחשבה לספינת הדגל של לוג'יטק לפני 3~ שנים.יש בעית קרוסאובר קטנה, חלק גדול מהבאסים יוצאים דרך הרמקולים הרגילים ולא מהסאב, אני רוצה להגביר את הבאס עם הבאס-בוסט של הכרטיס קול, אבל כל מה שקורה זה שיוצאים יותר באסים מהרמקולים הסאטלייטים, ובאיזה שהוא שלב זה נשמע נורא.הרמקולים האלה מיודעים להגיע לווליום מטורף (500W RMS), אבל הבאס-בוסט עוצר אותי בחצי מהווליום משום מה.אם למישהו יש הצעות לדרך כלשהי לסידור הבעיה, בבקשה עיזרו לי. כל מה שאני צריך זה לסדר שהבאס יצא מהסאב ולא מהרמקולים הרגילים.חוץ מזה - בחיים שלי לא נהנתי מהרמקולים כמו שאני נהנה עכשיו, הכל נשמע מדהים לחלוטין!
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אם אני לא טועה, הרמקולים שלך הם Z-560http://images.google.co.il/images?hl=iw&q=logitech%20z-560&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wiואין לי מושג איך לעזור לך עם הכרטיס קול X:
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים איפה שאתה מפעיל את הבאס בוסט יש לך גם מד של קרוסאובר, תעשה שם את התדר שאתה צריך
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים זה כשאתה אומר לכרטיס מאיזה תדר לשלוח את הצלילים לסאבוופר או משהו כזה במקרה שיש לך סטליטים ואתה מעוניין שזה ילך לסאב
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים זה לרוב קבל וסליל צריך לראות ולבדוק אם יש נזק פיזי (סליל קרוע\שחור קבל זולג) אם יש להחליף מאותו סדרה ...אם אתה יכול לצלם את ה קורוס אובר הניזוק ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.