פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים כבר כמה ימים שאני מקבל את שתי ההודעות האלה באיסיקיו מכמה אנשים ברשימה שליוהיום פעם ראשונה גם במסנג'רLook at this: http*://32080.deshhuinmdewosion.com/5/9586it's my party picshttp*://4847.deshhuinmdewosion.com/6/057כבר בפעם הראשונה כשראיתי את ההודעות האלה הבנתי שמשהו לא בסדריש מצב שפרצו אלי למחשב או שמנסים לפרוץ?מה אני אמור לעשות בכדי לא לקבל את ההודעות האלה?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים זה ווירוסים במחשבים של האנשים ששלחו לך את הלינקים. רוב הסיכויים הם שהם בכלל לא מודעים לזה.לא מנסים לפרוץ לך למחשב. ותכניס כוכביות בלינקים, שמישהו לא ילחץ בטעות!
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים גם אני קיבלתי את ההודעה הזאת, אבל קיבלתי אותה מבחור שאני מדבר איתו אולי פעם ביובל אז התחלתי לחשוד, לחצתי על הלינק ומנהל ההורדות של MFF2.0.0.1 שאל אותי אם אני מעוניין להוריד איזה קובץ שזוהה כשאפליקציה, אז הבנתי שזה כנראה באמת וירוס תולעת ואמרתי לו לא להוריד, מזל...
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים נראה לי שאני נדבקתי וזה, ואני שולח את זה לאנשים..יש לכם מושג איך אני מעיף את זה?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים זה ווירוסים במחשבים של האנשים ששלחו לך את הלינקים. רוב הסיכויים הם שהם בכלל לא מודעים לזה. לא מנסים לפרוץ לך למחשב. ותכניס כוכביות בלינקים, שמישהו לא ילחץ בטעות! כן לאותם אנשים אלה יש טונה של וירוסים והם לא יודעים על כך כי הם לא יודעים כלום במחשבים, הם בקושי מנקים את מחשביהם, יש להם מחשבים ישנים ענתיקה.... את כל טונה של הוירוסים הם אוגרים אצלהם ואם ימחק בכלל זה עד שהם יעשו update ואח"כ scan שלא נראה לי הם יעשו בשנים הקרובות :kopfpatsch: :screwy:
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים צלחת פטרי...כה זהו.. פרטי לא פטרהומה אתה בא להתחכם עלי אה? אה? אה? אה? למה מי אתה? מי? מי? אה? מי? תענה לי! מי? אה? אני לא שומע! מי?יופי! כלב טוב!סלחו לי,התפרצות קלה.זה נשמע יותר יפה חממה מאשר צלוחית פטרי 8)
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים : אני יודע מה פשר הסמיילי הזה! אני יותר חכם ממך. לא יודע למה אבל אני יותר חכם ממך. אתה טועה! אתה צריך סמיילי כזה
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אבל לא נורא, המצב שלך כבר עגום מספיק ועברנו את נקודת האל-חזור נשאר רק לאחל לך בריאות (לפחות ממה שנשאר) :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.