פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים 1. מחפש כרטיס קול להקלטות ועריכת אודיו. לא משהו מקצועי ברמה עולמית, משהו סביר שיאפשר הקלטה עם מיקרופון ועריכה.2. האם מיקרופון רגיל יספיק? אם לא מה מומלץ?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר תודה על היחס האוהד.אם הייתי יודע איך הייתי מתלונן על היחס שלך להנהלת הפורום. אתה ממש לא תורם.זה לא בשבילי. זה בשביל עולה חדש, ואני לא מבין בתחומים הללו.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אז אתה עוסק בגראפיקה או הקלטות? חחחח1. מחפש כרטיס קול להקלטות ועריכת אודיו. לא משהו מקצועי ברמה עולמית, משהו סביר שיאפשר הקלטה עם מיקרופון ועריכה.2. האם מיקרופון רגיל יספיק? אם לא מה מומלץ?איפה פה בדיוק מצאת גרפיקה חכמולוג!לגבי הכרטיס תבדוק את הליין של חברת E-MU, זו אמורה להיות חברה טובה ואיכותית!כמו כן יש גם M-AUDIO, AUDIOTRAK!אני לא ממש מתמצא בתחום, אבל נראה לי פה כדאי להתחיל!על תתקרב לקריאטיב!
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים לגבי הכרטיס תבדוק את הליין של חברת E-MU, זו אמורה להיות חברה טובה ואיכותית!כמו כן יש גם M-AUDIO, AUDIOTRAK!אני לא ממש מתמצא בתחום, אבל נראה לי פה כדאי להתחיל!על תתקרב לקריאטיב!מצטרף , m-audio / audiotrak / e-mu
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מה איכפת לי מה הוא פרסם בפורום אחר!!פה זה פורום אודיו וקולנוע ביתי, והשאלה שלו נגעה בידיוק בתחום הזה!תפעיל קצת הגיון פשוט, וחוץ מזה במקום לנסות להיות חכמולוג תנסה לעזור ולתת עצות מעוילות, ולא ספאם חסר תוכן ומחשבה!
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר זה בשביל מישהו שביקש ממני. אם הוא אכן יחליט וירכוש, ויהיו לי פידבקים אשמח לשתף.אשתדל לנסות אותו בעצמי לפני שאמסור לו אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.