פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים חחחחח אוויייי זה נראה כאילו זה הולך להיות אחד הסרטים הטובים ביותר באנימציה! GO THE SIMPSONS!!! :xyxthumbs:
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים נראה לי זה הולך להיות אחד הסרטים..! RegMan artyom, למה אתה שונא את הסידרה? אחלה של סדרה! בעיקר בגרסה המקורית והאנגלית (לא מדובב) :xyxthumbs:
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים נראה לי זה הולך להיות אחד הסרטים..!גיאיש בכלל גירסה של הסמפסונים מדובבת? (כלומר לעברית?)אני לא מצליח בכלל לתאר איך ידובבו את הבדיחות העוקצניות של הסדרה לשפה אחרת... פשוט לא מסתדר
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים יש בכלל גירסה של הסמפסונים מדובבת? (כלומר לעברית?)אני לא מצליח בכלל לתאר איך ידובבו את הבדיחות העוקצניות של הסדרה לשפה אחרת... פשוט לא מסתדראני לא חושב שיש גירסא מדובבת לעברית - בכל אופן, אני ממש מקווה שאין.איך מישהו בכלל יכול לחשוב על כזה דבר?!אדם
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני זוכר שפעם אחת באתי לחבר והוא אמר "רוצה לראות סימפסונס?" אז אמרתי "כן, למה לא..." ואז הוא הלך לאיזה תיקייה במחשב וכל הפרק היה עם תרגום לספרדית עם דיבוב לעברית ( :screwy: ) טוב נו, אני דיי בטוח שאני הולך לראותת את הסרט הזה! RegMan :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.