פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים כל אחד יגיד איזה WINDOWS הוא משתמש איזה גרסאות הוא ניסה ומה הוא הכי ממליץאני יתחיל אני ניסיתי WINDOWS XP PROWINDOWS XP CRYSTALוכרגע בבדיקות של WINDOWS XP BLACK EDITIONאם להגיד את האמת ביינתים אף אחד לא הרשים אותי ה CRYSTAL היה בעיתי אבל עבד מאוד מהרהPRO עבד לא הכי מהר אבל לא היה בעיותה BLACK גם די בעייתי רק היום התקנתי אותו וכבר הוא לא רוצה להראות לי תוכנות לדוגמא ה PerfectSuite של המסך ועוד דבריםקיצר שכל אחד ירשום חוויות והמלצות
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים הבלק הוא לא חוקי ואני לא מאמין שמותר לדון עליו באתר אבל אני משתמש כרגע בוינדוס ויסטה ניסיתי את כל הוינדוסים מ 95 עד הויסטה ואני ממליץ מה שהיה הכי טוב זה כמובן ה XP
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים פותח הדיון התכוון מן הסתם לגרסאות הלא חוקיות השונות שיצאו ל XP, כאלו שמגיעים עם תוכנות מוכנות מותקנות מראש על אותו דיסק.בכל מקרה, XP כיום הכי טוב, ויסטה עדיין לא מוכן לצריכה המונית.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים פותח הת'רד, יש לך אזהרה ראשונה על WAREZ.ממליץ לך בחום לקרוא את חוקי הפורום לפני ההודעה הבאה שאתה כותב.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.