פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים כמובן אולי בטעם, אבל מבחינת בריא יותר או לא ת'כלס הכל אותו הדבר לא? אתה טועה.. שמן מנועים! אתה יודע איזה טעים זה?.. על טעם וריח...
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אתה טועה.. שמן מנועים! אתה יודע איזה טעים זה?.. שניכם טועים! אני לא יודע אם זה נכון אבל בחור אחד כתב את זה באיזה פורום אם יש לך מישהו שאתה מכיר שבצבאתבקש ממנו שיקח מהחימוש:"שמן ברקסים של גיפ האמר" זה איזשהו נוזל סינטטי צימחי פסיכי כזה שלא יכול להתחמם (או לרתוח) בקיייצור..הוא מוריד כול צבע..לא משנה כמה הצביעה טובה או איכותית אנחנו היינו שופחים את זה על מכוניות וזה היה ממיס להם תצבע תוך שתי דקות ואז רק לנגב עם סמרטוט ונשאר לך הברזל שמתחת נוצץ ויפה... כן זה רעיון הזוי וכן הייתי מניאק בסדיר אבל היי...מקווה שעזרתי
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים חשבתי שאני בתראד של השמן. מתברר שאני בתראד של הצבע שצריך להוריד מאבן ירושלמית.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אם מייצרים שמן זית מזיתיםאיך מייצרים שמן תינוקות?שמן זית מזיתיםשמן תינוקות מתינוקים
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים שמן זית זה הדבר לפני שינה כל יום כן ניראה לך באמת אחד המגעילים :errrr: :errrr: פעם ששתיתי את זה בטעות בעעע איזה מגעיל זה
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אתה לא מתבלבל עם שמן דגים?ולהוא ששאל, שמן תינוקות זה בכלל מנפטרק שפשוט נראה איזה אמא תקנה לתינוק שלה "נפט לרחצת תינוקות" אז כנראה בגלל זה קוראים לזה שמן תינוקות
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים לא אחי אם תישתה שמן זית זה מעולה לעיכול פעם אחת ביום לפני שינה ולא יהיה לך בעיות עיכול לא משנה מה את אוכל
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים כן אבל גם יש את השמן דגים עם האומגה 3 שהוא מגעיל רצח והוא גם בריא(מי שראה אלכס חולה אהבה מכיר)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?שמן מנוע.זה לא שאלה של "מה הכי בריא?", אלא "מה הכי פחות מזיק?" - כי אין דבר כזה שמן בריא כשהוא מטוגן.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים לקחתי כמה לפני כמה זמן אבל אני בנאדם שידוע כאחד שלא מתמיד במשהו אז עזבתי את זה אבל נגיד ומביאים גרפס(קורה) אז מרגישים טעם של דגים בפה וזה מעצבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.