פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים יש לי שתיים עיקריים שאני משתמש בהם היום: 212 MEN ו- euphoria men היה לי גם את הפאי תקופה ארוכה ובסוף הוא נמאס עליי וללקוסט יש גם ריח טוב אבל משום מה עלי הוא לא נשאר יותר מידי זמן רייחני.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים זה פאי 8)נו ומילולית זה Pi לא pai ולא piePi זה האות היוונית פאי,יחס היקף המעגל לקוטרו,בושם של givenchy.pie מתייחס לפשטידה\עוגה\תמליא\name it
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר יש לי ככה:AZZARO-PURE VETIVERועומד להצטרף אליו- AZZARO-PURE LAVENDERROCHASJEAN PAUL GUETIRE212(מת על הבושם הזה)HUGO BOSS-GRAYHUGO BOSS-הכדור הכחולD&G-בקופסא החולה הנעימה הזאתאבל אני מחפש ריח לא חרוש משו ייחודי כזה....
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר אני באמת חושב לקנות את הLACOST שאמרת יש לו ריח מעולה!!!ואיזה AZZARO יש לך?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים נו ומילולית זה Pi לא pai ולא pie Pi זה האות היוונית פאי,יחס היקף המעגל לקוטרו,בושם של givenchy. pie מתייחס לפשטידה\עוגה\תמליא\name it לפני שאתה מגיב להודעה, תוודא שבאמת צריך להגיב לה. osher-t כתבה בהתחלה שכותבים Pi ולא PAI בנוגע לשם של הבושם אז הערתי ש Pai זו לא מילה, אלא כותבים pie. ועכשיו אתה עם תגובה מיותרת ש "מתקנת אותנו חזרה" לשם המקורי של הבושם. רומק, שיחקת אותה
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני באמת חושב לקנות את הLACOST שאמרת יש לו ריח מעולה!!!ואיזה AZZARO יש לך?AZZARO דיי מזמן קיבלתי אותו משהו Pour Homme נראה לי אבל הלקוסט הוא ברמה הרבה יותר גבוה!
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים זה פאי 8) משתמש עכשיו בעיקר בפאי יש לאחי רושאס וזה פשוט מגעיל לפי דעתי.. היה לי רוג' רויאל (לא זוכר איך כותבים באנגלית בדיוק) והוא היה גם אחלה. הטיטניום גם טוב.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים לי אישית יש נסיון עם: ג'אן פול גוטיה Paco rabanne Polo טיטאניום כולם יחסית טובים יש גם את הבושם החדש , זניה , ריח טוב יש לו. וד"א אני מכיר כל כך הרבה אנשים שהרוב שמים רושאס ונמאס לי כבר להריח את הבושם הזה הוא נהיה לי מסריח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.