פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים פאקו ראבאן BLACK XSאתה מריח כאילו יצאת ממפעל ממתקים בבעלות פרחות.לא יודע מה איתכם - אבל אני מתרחק מבשמים פופולריים.*אתה תמיד תריח כמו עוד 100 אנשים שאותו אדם מכיר - לא בהכרח יעלה זכרונות טובים (ומי בכלל רוצה להעלות זיכרונות מאחרים?), והריח אף פעם לא משהו, להמון יש חוש ריח שמקורו בתחת. סינתטי משהו.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים lacoste -red212jean paul gaultierarmani code1. מצויין שאתה לבד עם מישי ריח חלש (יחסית) אבל רוב הבנות משתגעות ממנו + משום מה לא מתרגלים אליו את מי שאתה איתו מריח אותו רוב הזמן שאתם ביחד2. שאתה יוצא למקום עם הרבה אנשים ריח מצויין וחזק יחסית3. אירועים משפחתיים, בצפר וכ'ו כל מקום שאתה רוצה להריח טוב אבל לא הכי רוצה לבזבז את הבושם הכי יקר שלך ריח טוב אבל לא מחזיק כ"כ הרבה זמן4. לאדע אני פשוט אוהב אותו בכללי קיבלתי אותו בתור דוגמית שדודה שלי קנה לי כמה חולצות של ארמני ואני בהחלט הולך לקנות את הגירסה הנורמלית (כאילו הלא דוגמית) שהוא יגמר טוב לכול מקום מחזיק בינוני ++ ומריח מצויין
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני תמיד עם רושאס - כל פעם שאני יוצא מהבית שם - גמרתי 3 בקבוקי 100 מל ואחר של 50 מל חחיש לי גם עוד מלא כמו של CK ובוס אבל אני לא משתמש בהם.. הם סתם ליופי :-)
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני תמיד עם רושאס - כל פעם שאני יוצא מהבית שם - גמרתי 3 בקבוקי 100 מל ואחר של 50 מל חחיש לי גם עוד מלא כמו של CK ובוס אבל אני לא משתמש בהם.. הם סתם ליופי :-)גועל נפש
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים ROCHAS212 אדיר אבל קצת חרוש! TITANIOM הישן! מעולה וזול יחסיתand my favorite is Tabck sport]לא יודע אם רשמתי נכון אבל טאבק ספורט אין עליו!
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אין לי מושג, זה מה שכתוב על הבקבוק..http://img364.imageshack.us/img364/5293/dsc00127xx0.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.