עבור לתוכן

איך קיבלתי צו מילואים עכשיו עוד לא עברה שנה (בא"פ אליקים WTF ???)

Featured Replies

פורסם

השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF

ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????

פורסם

נשמע כאילו הצטרפת לשורות הלוחמי הגמ"ר (כל קשר בין הגמ"ר ללחימה הוא מעוות ביותר אל תדאג)

פורסם

זה דרומית לחיפה מתחת ליוקנעם עלית

פורסם
  • מחבר

נשמע כאילו הצטרפת לשורות הלוחמי הגמ"ר WTF

לא שמעתי על זה אף פעם :nixweiss::silly:

חיפשתי בגוגל אין כלום על זה , משהו יכול להגיד לי או להפנות אותי משהו ...... (רק לא האתר של צה"ל אחד המעצבנים )

פורסם

אני לא יודע אם זה באמת הגמ"ר אבל זה נשמע כאילו משהו בסגנון.

הגמ"ר זה בעצם יחידות שמוקדשות לאבטשים באיזורים ספציפיים.

פורסם

השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF

ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????

אם אתה ניכנס לבסיס כנס לחמ"ל תימסור ד"ש לחמליסטים מעידן ותגיד להם שאני לא מיתגעגע..

;)

בקשר לחייל..

זה כללי, אין לך מושג כמה חילים של גולני שויריון תותחנים ועוד כאלה שאני כבר לא זוכר עברו אצלנו.

לא יודע מה קשור מכונאי נגמשים אבל יש שם כמה..

אם זה היה קרבי עוד ההיתי מבין. יש שם כמות של מטווחים ושיטחי אש והרבה מילאימקים באים לפחות לאימון ראשוני או משהו כזה..

פורסם

אני לא חושב שזה חוקי שלוח לך מילואים עם עוד לא עברה שנה אחת מיום השיחרור

פורסם

לפי חוקי הצבא מותר לזמן אותך לעד 3 ימי מילואים גם לפני תום שנה ממועד השחרור.

פורסם

צריך להיות כתוב לך על הצו לחתום התנדבות, אל תחתום !

פורסם
  • מחבר

לא רשום לי שום דבר על התנדבות ......רשום לי צו ראשון ,אישור קבלת צו קריאה מס' ...... ולשלוח להם . ראבק עד שיצאתי מהשירות חרא שהיה לי חחחח

זה בא עם שוברי נסיעה

פורסם

קשה לי להאמין שלא כתוב לך שם "לחתום וויתור" או משהו כזה, זה לא חוקי לשלוח צו בשנה הראשונה אלא אם כן זה צו חריג או צו 8, תתקשר למשרד קישור ותברר מה קורה.

פורסם
  • מחבר

רשום לי בטופס "אין 365 ימים למרווח קריאה משרות סדיר"

רשום באמת גיוסך יותנה בחתימה על כתב הסכמה ....... זה האישור שקיבלתי ??

וקיבלתי בנוסף דף מגדוד 203 WTF לא שמעתי עליהם

פורסם

זה אומר שבימים הקרובים יתקשרו אליך מהמשרד קישור בבקשה לאישור חתימה על כתב וויתור, אתה עונה להם: לא!

פורסם

אלייקים זה בסיס באיזור יוקנעם וזה בסיס הדרכה ואסיפת מילואים

אולי קרתה אצלהם טעות או שממש צריכים אותך תבדוק את הנושא לעומק לפני שאתה שולל הכל....

עוד מעט צריכים להיום נושאים מרגשים במדינה אז אולי יש צורך באנשים .. יש מלחמות פה ושם....

פורסם

גם לי בזמנו ניסו לדחוף מילואים לפני שעברה שנה מהשיחרור. פשוט אמרתי להם שלא עברה שנה אז שיחפשו אותי.

תגיד להם שישלחו לך צו ביטול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים