פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים נשמע כאילו הצטרפת לשורות הלוחמי הגמ"ר (כל קשר בין הגמ"ר ללחימה הוא מעוות ביותר אל תדאג)
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר נשמע כאילו הצטרפת לשורות הלוחמי הגמ"ר WTF לא שמעתי על זה אף פעם חיפשתי בגוגל אין כלום על זה , משהו יכול להגיד לי או להפנות אותי משהו ...... (רק לא האתר של צה"ל אחד המעצבנים )
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני לא יודע אם זה באמת הגמ"ר אבל זה נשמע כאילו משהו בסגנון.הגמ"ר זה בעצם יחידות שמוקדשות לאבטשים באיזורים ספציפיים.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ????????? אם אתה ניכנס לבסיס כנס לחמ"ל תימסור ד"ש לחמליסטים מעידן ותגיד להם שאני לא מיתגעגע.. בקשר לחייל.. זה כללי, אין לך מושג כמה חילים של גולני שויריון תותחנים ועוד כאלה שאני כבר לא זוכר עברו אצלנו. לא יודע מה קשור מכונאי נגמשים אבל יש שם כמה.. אם זה היה קרבי עוד ההיתי מבין. יש שם כמות של מטווחים ושיטחי אש והרבה מילאימקים באים לפחות לאימון ראשוני או משהו כזה..
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני לא חושב שזה חוקי שלוח לך מילואים עם עוד לא עברה שנה אחת מיום השיחרור
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים לפי חוקי הצבא מותר לזמן אותך לעד 3 ימי מילואים גם לפני תום שנה ממועד השחרור.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר לא רשום לי שום דבר על התנדבות ......רשום לי צו ראשון ,אישור קבלת צו קריאה מס' ...... ולשלוח להם . ראבק עד שיצאתי מהשירות חרא שהיה לי חחחחזה בא עם שוברי נסיעה
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים קשה לי להאמין שלא כתוב לך שם "לחתום וויתור" או משהו כזה, זה לא חוקי לשלוח צו בשנה הראשונה אלא אם כן זה צו חריג או צו 8, תתקשר למשרד קישור ותברר מה קורה.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר רשום לי בטופס "אין 365 ימים למרווח קריאה משרות סדיר"רשום באמת גיוסך יותנה בחתימה על כתב הסכמה ....... זה האישור שקיבלתי ??וקיבלתי בנוסף דף מגדוד 203 WTF לא שמעתי עליהם
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים זה אומר שבימים הקרובים יתקשרו אליך מהמשרד קישור בבקשה לאישור חתימה על כתב וויתור, אתה עונה להם: לא!
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אלייקים זה בסיס באיזור יוקנעם וזה בסיס הדרכה ואסיפת מילואיםאולי קרתה אצלהם טעות או שממש צריכים אותך תבדוק את הנושא לעומק לפני שאתה שולל הכל....עוד מעט צריכים להיום נושאים מרגשים במדינה אז אולי יש צורך באנשים .. יש מלחמות פה ושם....
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים גם לי בזמנו ניסו לדחוף מילואים לפני שעברה שנה מהשיחרור. פשוט אמרתי להם שלא עברה שנה אז שיחפשו אותי.תגיד להם שישלחו לך צו ביטול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.