פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אאא או קי בכל אופן גם את הSilent Wheel היו לי שניים על הST שלי והם שקטים..איזה יותר שקט הAC או הSilent Wheel ?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים רק יום שישי אני אתפנה יש לי מחר מבחן אני עדיין מתלבט בינו לבין הAC ולכן שאלתי מי שקט יותר אני מחכה לתשובה שלtaotao161הוא אמר שהיו לו את שנהם אני מחכה לתשובה ממנו מי שקט יותר ואז אני אחליט על מי ללכתהשקט זה הדבר הכי חשוב בשבילי
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים שניהם שקטים..אבל שים לב שהSilent Wheel יכול להיות מותקן רק בצורה מסוימת (מוציא אוויר)..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר taotao161, אם אני צריך מאורר להוצאת אוויר חזק ושקת אז מה לדעתך עדיף ה-Thermaltake Silent Wheel 13cm או ה-AC 120 ?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים כמו שאמרתי שניהם +- באותה רמה...תבחר מה שיורת זמין לך או משהו כזה...מבחינת ביצועים אין לך מה לדאוג לגבי שניהם..(שים לב גם שSilent Wheel גדול ככה שתבדוק שאין הפרעות)..
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים thunderblade חזקים, אך רועשים מאוד. הרבה יותר ממה שמצויין על הקופסה - 21DBA .מדובר על דגמי ה-120MM. דגמי ה-80 טובים בהרבה מבחינת רעש, אך גם חלשים משמעותית.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים קניתי היום אבל את הAC בסוף מכיוון שהSW פשוט לא מתאים למארז שלי יש לי מארז מעץ והחורים הם בדיוק 12 ס"מתאמת די התאכזבתי מהם מכיוון שלפני כן היו לי שני מאווררים גנריים 120 ממ ב20 שקל והם היו יותר חזקים מבחינת ההספקומבחינת הרעש הם היו כמו טרקטורים אבל בניתי להם מעגל חשמלי עם שלוש עוצמות בעזרת נגדים דבר שהפך אותם לחרישייםועל אף העוצמה המופחתת הם נתנו הספק טוב יותר מה AC רואים זאת לפי הטמפ' במארז מסקנה שלי אם אתה תבנה מעגל להפחתת העוצמה לך על גנרי אם לא אז לך על AC או על SW אם הוא מתאים הוא נראה לי טוב יותר
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים AC לא ממש אמינים בנתונים שלהם:http://www.silentpcreview.com/article689-page6.html#acאומרים 28CMF אבל נימדד 12CMF וגם לא ממש כמו שכתוב שש שנים ,עלאק, כבר הלכו לי שניים תוך שנהאני לא הייתי כל כך נחרץ בעניין AC
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אנחנו לא מדברים על המאוורר הנ"ל...^^^ולי יש כבר קרוב ל3+- שנים את המאווררים שלהם ושל זלמן ואני מאוד מרוצה..
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים הוא שקט ומגיע איתו גם כבל שמוריד אותו ל1500RPM+- אבל גם ב3000RPM הוא שקט...החיסרון היחיד הוא שיש אותו רק ב80מ"מ ולא יותר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.