עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מאוורר 120 מ"מ שיהיה שקט וחזק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

האמת היא שאני צריך 2 מאווררים של 120 שיהיו שקטים וחזקים (ל-OC חזק) ועדיף ללא לדים

תודה מראש

• תגובות 34
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2330/a2330.htm

יש אותו בKSP ב45 ש"ח רק תשים לב שהגודל שלו הוא 13 ס"מ והחורים לברגים הם כמו של מאוורר 12 ס"מ רגיל

כך שזה מתאים למארז רק החיסרון היחיד בוא שבניגוד למאווררים רגילים ההרכבה שלו היא רק לכיוון אחד ניתן לראות זאת בתמונה

אבל חוץ מזה זה המאוורר החזק ביותר והשקט ביותר שיש בשוק 54.4 CFM ב16dBA פשוט לא יאמן

אני מתכנן לקנות אחד כזה בקרוב

חוץ ממנו יש לך את הAC 120 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84 שהוא גם טוב

רק יותר רועש אבל עדיין נחשב בין השקטים

פורסם

את המאוורר של thermaltake שמעת? כי גם שקלתי לקנות אחד כזה ואחרי נסיון עבר עם מוצרי thermaltake "שקטים" אני משתדל להתרחק...

פורסם

אישית לא אבל די הגיוני שהוא שקט יותר מהAC מכיוון שהוא גדול יותר והמהירות סיבוב שלו נמוכה יותר זה סביר שהוא יהיה שקט יותר

אבל אתה יכול להמתין ולשאול מישהו שיש לו אותו שיספר לך איך הוא

פורסם

TT מזייפים בנתונים שלהם בלשון המעטה. המאווררים שלהם אכן חזקים בד"כ - אבל שקטים הם לא.

פורסם
  • מחבר

TT מזייפים בנתונים שלהם בלשון המעטה. המאווררים שלהם אכן חזקים בד"כ - אבל שקטים הם לא.

אז מה אתה ממליץ?

פורסם

אני קונה אחד כזה בסופ"ש אני אומר לך איך הרעש שלו :xyxthumbs:

פורסם

אני קונה אחד כזה בסופ"ש אני אומר לך איך הרעש שלו :xyxthumbs:

ואני אומר לך מנסיון שהוא שקט ובעל ביצועים טובים...(יש לי גם את ה120 וגם את ה80 למיניהם)..

פורסם

מאווררים של AC בלי שום ספק..

פורסם

ואני אומר לך מנסיון שהוא שקט ובעל ביצועים טובים...(יש לי גם את ה120 וגם את ה80 למיניהם)..

דיברתי על ה13 ס"מ

פורסם

אאא או קי בכל אופן גם את הSilent Wheel היו לי שניים על הST שלי והם שקטים..

פורסם

יש את GLACIALTECH ברמת רעש של 19DBa עם ארך חיים של 80,000 שעות בטכנולוגייה HYDRODYNAMIC.

לא מכיר אף מאוורר עם ביצועים דומים או קרובים לכך.

פורסם
  • מחבר

ממתין לתוצאות שלך MORANGAL555

יש את GLACIALTECH ברמת רעש של 19DBa עם ארך חיים של 80,000 שעות בטכנולוגייה HYDRODYNAMIC.

ומה לחץ דחיפות האוויר שלו?

פורסם

מבחינת רעש כן אבל הביצועים שלהם לא הכי בעולם...הם בעיקר לחובבי שקט מושבעים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים