עבור לתוכן

גאידמק מקבל 14 מנדטים

Featured Replies

פורסם

הליכוד מקבל 27 קדימה 11 עבודה 14 ישראל בתינו 8 . מה דעתכם ?

(כל זה לפי הסקר האחרון שפורסם אתמול)

• תגובות 47
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שהכל טוב ויפה, חוץ מזה שהבחירות לא מחר

בהתחלה לפי הסקרים קדימה הייתה אמורה לקבל איזה 40 מנדטים, ובסוף כמה היא קיבלה? 31-32 או משהו כזה, לא?

אז יש זמן...

בכל מקרה, זה מאמת את החששות שלי שכנראה הליכוד ייקח את הבחירות הבאות

מה שכן, צריך לזכור שהסקר הזה לא ממש אומר כלום עדיין, בעיקר מכיוון שפרץ צפוי להתחלף מראשות העבודה,

ומי שיחליף אותו ישפיע מן הסתם על תוצאות הסקרים (כנראה לטובה, שכן אין בדיוק גרוע יותר מפרץ)

חוץ מזה, מהלכים מדיניים גדולים (כמו אולי עוד מלחמה בצפון ועוד כל מיני דברים) עלולים להשפיע מאוד על המפה הפוליטית העתידית

לכן אי אפשר לשפוט לפי סקרים ששואלים "אם הבחירות היו היום, למי היית מצביע" מכיוון שהבחירות לא היום, ויש עוד זמן והמון

דברים יכולים להשתנות

פורסם
  • מחבר

אני יכול להתערב שגאידמק לא ירוץ בבחירות הבאות מקסימום הוא יקנה את הליכוד

פורסם

לי אישית נראה שגאידמק רוצה להיות כמו עובדיה יוסף. יש לו את כל הכסף שבעולם. ואין לו אם אני לא טועה קרובים שהוא יכול למנות לכל מני משרות פוליטיות. בכל מקרה אני מאמין שגאידמק רוצה להטביע את חותמו בהסטוריה הישראלית בפרט והיהודית בכלל. כי מיליארדרים יהודים יש הרבה.

פורסם

בהתחלה לפי הסקרים קדימה הייתה אמורה לקבל איזה 40 מנדטים, ובסוף כמה היא קיבלה? 31-32 או משהו כזה, לא?

29 אם אני זוכר נכון.

אבל עזבו אתכם מגאידמק. סתם פושע (מאיפה לדעתכם יש לו זרימת מזומנים ללא סוף?!) שקונה את הקול של האנשים. פשוט בושה שנתנו לו אזרחות, אפילו עברית הוא לא מדבר, שלא לדבר על הקמת מפלגה (שכן או לא תרוץ לכנסת, לטענתו).

פורסם

אתה טוען שכל מליארדר הוא פושע? הבנאדם בנה את החיים שלו מכלום, ובינתיים עשה יותר בשביל המדינה הזאת ממה שאת תעשה כל החיים שלך, מאיפה לך החוצפה לקרוא לו פושע?

פורסם

קודם כל, ולהבא, השאלה האם הכותב תרם או לא תרם למדינה איננה רלוונטית לדברים שאמר ולמידת נכונותם. בכל מקרה גאידמק טיפוס מפוקפק, וגם אם לא נתחיל למנות אל כל הפשעים והחשדות ראויים במיוחד לציון הסחר שלו בנשק עם האנגולים וכל פרשיות הלבנת ההון.

אני חושב שהוא מסוכן לדמוקרטיה הישראלית מפני שהוא צובר את הכוח הפוליטי שלו דרך הון כספי ולא בזכות כישורים או התאמה לתפקיד. התרומה שלו כביכול למדינה היא בלתי ישירה - הוא לא עיצב אותה, עשה רפורמות או הנהיג, אלא בסה"כ נידב כספים. חברי הכנסת הנוכחיים לא ראויים ליותר מדי אהדה, אבל אדם לא צריך לשבת שם מפני שהוא נדיב ונחמד.

כל זה בלי להזכיר כמובן את העמדות הפוליטיות הקפיטליסטיות, החזיריות והמילטנטיות שלו.

פורסם

29 אם אני זוכר נכון.

אבל עזבו אתכם מגאידמק. סתם פושע (מאיפה לדעתכם יש לו זרימת מזומנים ללא סוף?!) שקונה את הקול של האנשים. פשוט בושה שנתנו לו אזרחות, אפילו עברית הוא לא מדבר, שלא לדבר על הקמת מפלגה (שכן או לא תרוץ לכנסת, לטענתו).

זה נובע מקנאה.

פורסם

אני חושב שהוא מסוכן לדמוקרטיה הישראלית מפני שהוא צובר את הכוח הפוליטי שלו דרך הון כספי ולא בזכות כישורים או התאמה לתפקיד. התרומה שלו כביכול למדינה היא בלתי ישירה - הוא לא עיצב אותה, עשה רפורמות או הנהיג, אלא בסה"כ נידב כספים. חברי הכנסת הנוכחיים לא ראויים ליותר מדי אהדה, אבל אדם לא צריך לשבת שם מפני שהוא נדיב ונחמד.

כל זה בלי להזכיר כמובן את העמדות הפוליטיות הקפיטליסטיות, החזיריות והמילטנטיות שלו.

:lol: :lol: :lol: :lol:

תזכיר לי איזה כישורים מיוחדים יש לאולמרט או לפרץ, או ל90% מחברי הכנסת, שנותנים להם עדיפות על פני גיידאמק או עושים אותם יותר מתאימים לתפקיד?

ומה לעשות, אין לו פרוטקציות כמו לשאר הח"כים כדי להיכנס לכנסת בדרכים אחרות, ועד שהוא לא יהייה שם לא תהייה לו את ההזדמנות לעשות רפורמות וכו'...

ואני מעדיף מיליטאנט אדיב ונחמד על פני אידיוט אגומנייק חסר כל כישור מנהיגותי או ניהולי, בראשות הממשלה...

פורסם

אני יכול להתערב שגאידמק לא ירוץ בבחירות הבאות מקסימום הוא יקנה את הליכוד

או את מדינת ישראל...

גידמאק לשילטון!!! חחחח

תזכיר לי איזה כישורים מיוחדים יש לאולמרט או לפרץ, או ל90% מחברי הכנסת, שנותנים להם עדיפות על פני גיידאמק או עושים אותם יותר מתאימים לתפקיד?

ומה לעשות, אין לו פרוטקציות כמו לשאר הח"כים כדי להיכנס לכנסת בדרכים אחרות, ועד שהוא לא יהייה שם לא תהייה לו את ההזדמנות לעשות רפורמות וכו'...

ואני מעדיף מיליטאנט אדיב ונחמד על פני אידיוט אגומנייק חסר כל כישור מנהיגותי או ניהולי, בראשות הממשלה...

כנראה שחכת את כישורי הגניבה שלהם... את כישורי זיוף תארים ויש עוד מלא....

פורסם

אולמרט ופרץ לפחות היו ראשי ערים לפני שנבחרו לכנסת

איזה נסיון יש לגיידמאק חוץ מלהרוויח המון המון כסף?

פורסם

והם היו ראשי ערים גרועים!

(מתי פרץ הייה ראש עיר?)

ואני מעדיף מישהו שהרים חברה, ויודע לעשות עסקים ולנהל את החברה בצורה ריווחית על פני הדבילים שיושבים עכשו בכנסת.

פורסם

יש הרבה אנשים שלא הייתי רוצה לראות בכנסת

גאידמק נמצא במקום מאוד גבוה ברשימה הזאת

פורסם

גיידאמק לא מתכוון לרוץ לכנסת בעצמו... והוא באמת לא כזה גרוע ביחס לשאר המועמדים...

את כל הטענות נגדו אפשר לסכם ב"הוא רוסי@!!!1".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים