פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים הכל חוץ מדיכאון.פעם זה היה יותר לכיוון של המטאל עכשיו אני שומע דברים יותר רגועים אבל גם קצת מטאל וכאלה.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים Tool זה פרוג רוק לא? אז יש פה קבוצה ששומעת TOOL (אני ביניהם 8) )nightwish זה פרוג' מטאל נכון? גם יפה 8)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מסתבר שאני היחיד פה ששומע Progressive Rock ממש לא! בטוח לא חסרים פה חברה ששומעים PROGROCK! אני שומע למשל, בראש ובראשונה PINK FLOYD, יש גם את ELP ועוד שטויות!
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים Tool זה פרוג רוק לא? אז יש פה קבוצה ששומעת TOOL (אני ביניהם 8) ) nightwish זה פרוג' מטאל נכון? גם יפה 8) Tool הם Progressive Metal. זה יותר אגרסיבי Progressive Rock, אבל זה עדיין מוזיקה בסדר. תנסה לשמוע את Dream Theater, יש סיכוי טוב שתאהב אותם. תשמע את האלבום Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory Nightwish הם בכלל Power Metal :-\ ממש לא! בטוח לא חסרים פה חברה ששומעים PROGROCK! אני שומע למשל, בראש ובראשונה PINK FLOYD, יש גם את ELP ועוד שטויות! טוב לדעת Yes שולטים ;D
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים תגידו לי למה זה נחשב muse sum41 powerman5000 linkin park dandy whorls Muse - פרוג רוק Sum41 - פאנק רוק Powerman5000 - לא מכיר Linkin Park - ניו מטאל(Nu Metal) Dandy Whorls - לא מכיר Tool להקה מצויינת, אני חושב שהם יותר פרוג מטאל מאשר פרוג רוק כי הם גם יותר כבדים וגם הרבה פחות מלודים וסימפונים מהמון להקות פרוג רוק אחרות... ה"פרוגיות" שבהם יותר מתבטאת בליריקה ובלחנים עם החתימות זמן והשינוי מקצב מאשר בשילוב של כינור סיני או משהו כזה Nightwish הם סוג של.. פאוור מתקדם... פרוג פאוור אם תרצה... הם לחלוטין לא "סתם" להקת פאוור, הלחנים שלהם מסובכים יותר והתזמור שלהם מורכב מאוד... תקרא לזה או Prog Power או Prog Symphonic Metal... בכל מקרה, זה לא סתם "פאוור".
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים לnightwish יש גם כמה מוטיבים של Gothic metal וגם מטאל סימפוני-אופראי (מלשון אופרה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.