פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אהלן אני מזמין GIGABYTE TRITON מIQPCהזמנתי שתי מאוורררים מנועה מחשבים של 12 CM, שהייתי רוצה להתקין במארז (המארז מגיע בלי איוורור...).הורדתי את המדריך למארז אבל אין שמה הוראות, מישהו יוכל לעזור לי?תודה רבה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים עם הטריטון שלי הגיעו זוג מאווררי 120 מ"מ. ד"א המאווררים מאוד שקטים ולא יעילים.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים עם הטריטון שלי הגיעו זוג מאווררי 120 מ"מ. ד"א המאווררים מאוד שקטים ולא יעילים. כנ"ל בפוסידון, רק ששם הם גם רועשים וגם לא מועילים. אני מצמיד את היד למאוורר ואי לא מרגיש יניקת\פליטת אוויר [ שם את היד בצד אחר כל פעם בהתאמה ], מבחינת רעש, אלוהים ישמור. הייתי ממליץ באמת לקנות זוג מאווררי 120 מ"מ שקטים של AC שיעשו את העבודה, אתה לא צריך משו עם לדים כי חלון אין לך בטריטון, פשוט פשקיע על המאוורר הכי חזק ושקט.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר ואיך בדיוק אני מוציא את המאיוורור הקיים ומכניס את החדשים?... אני לא יודע...ואני מפחד לדפוק תמשחב. :-\
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אממ.. סגור את המחשב, פרק את הברגים, שים את החדשים ותרכיב את הברגים?אלה ברגי פטנט אז זה יחסית פשוט.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים יש לי גם את הפוסידון,הם נוראה שקטים המאווררים אבל לא מועילים,הם בקושי מוציאים אויר חיפשתי בלוח אם איפה אפשר להגביר מהירות לא מצאתיאולי בלוח החדש יהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.