עבור לתוכן

מחר אני קונה מחשב - בחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

מחר אני קונה מחשב ואני לוקח

AXP 2000+

256MB 333DDR

ואני עוד לא סגור על הלוח...

תגידו לי מה עדיף:

ASUS NFORCE2 \ GA-7AX

??????

מבחינת המחיר לא אכפת לי להוסיף קצת בשביל האסוס אבל האם זה שווה את זה?

תתחשבו בכל הרוחב פס והזכרונות והמעבד ובכל הדברים

תודה

פורסם

לדעתי שווה, בגלל שהאסוס מבוסס על ה-Nforce 2 שמציג ביצועים לפעמים גבוהים ב-15% משל ה-KT400.

אבל אני הייתי לוקח משהו יותר זול ולא פחות טוב, ה-EPOX 8RDA+, אולי הוא לא כולל את כל הפיצ'רים של ה-ASUS

כמו ה-SATA, אבל יש לו יכולות OC יותר טובות, הוא יותר זול, ואפוקס נחשבים מאוד מאוד מאוד אמינים.

המחיר של 690ש"ח ברוב החנויות, תתווכח איתם על המחירים אם אתה רואה שהם מנסים לסחות אותך.

מעבד אני ממליץ לך לקחת את ה-ATHLON XP 1700+ החדש שמיוצר ב-0.13Micron וככה הוא מתחמם פחות

והביצועים שלו כמעט זהים לאלו של ה-2000.

לגבי הזיכרון של איזו חברה את לוקח?

וכמה הוא עולה לך?

לפי מה שהבנתי יש לך בסביבות ה-2000ש"ח,

אני הייתי לוקח מערכת כזו:

AMD ATHLON XP 1700 + (0.13MICRON)l - 406

EPOX 8RDA+ MOBO (NFORCE 2, FIREWIRE, 333MHZ, DUAL CHANNEL DDR400)l - 690

2X256MB SAMSUNG PC3200 DDR400 CAS 2.5 - 950

יצא לי 2046 ועוד יש לך 512 זיכרון פנימי, מבחינת הביצועים הלוחות שמבוססים על אותו הצ'יפסט הם כמעט אותו הדבר,

חוץ מהלוחות של ECS שחורגים בהרבה, והביצועים שלהם פשוט זבל.

שמתי מעבד מיוצר ב-0.13 לוח איכותי של אפוקס מבוסס אנפורס 2, ושתי זכרונות של 256 של סמסונג DDR400 כדי לממש

את אפשרות ה-DUAL CHANNEL DDR400.

אתה תקבל עם כזה שילוב ביצועים הרבה יותר טובים ממערכת מבוססת

ASUS NFORCE 2

256MB DDR333

ATHLON XP 2000.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

בקשר לזכרון: כן התכוונתי לקחת 2*256 של סאמסונג אבל אני לא חושב שיש צורך ב DDR 400 כי גם ככה את ה 333 הוא לא מנצל

בקשר למעבד: אתה בטוח של AXP1700+ 0.13MICRON יש אותם ביצועים כמו של AXP200+?????

בקשר ללוח: אני מבין שאתה ממליץ על NFORCE2 למרות כל השמועות שהוא לא מנצל את הרוחב פס... אני לוקח אסוס ולא אפוקס כי שמעתי על האפוקס דברים לא טובים ועל האסוס רק טובים

פורסם

אתה חי בכדור הארץ? אפוקס לא טובים? כל האתרי חומרה ממליצים עליהם.

לגבי המעבד, לא אמרתי שהביצועים אותו הדבר, אמרתי שה-AXP 1700 שמיוצר ב-0.13 מתחממם פחות,

ובאמת אין הבדל גדול בינו ל-2000.

פורסם

יש הבדל

זה שהוא מיוצר ב0.13

לא אומר שהוא יותר חזק

רק שהוא פחות יתחמם ....

פורסם

בקשר למעבד: אתה בטוח של AXP1700+ 0.13MICRON יש אותם ביצועים כמו של AXP200+?????

אני מאמין שדינו התכוון שהבדל הביצועים יהיה בין שני הבאנדלים בזכות כמות הזיכרון הכפולה, ולא בין המעבדים בפני עצמם.

פורסם

שים לב של-ASUS יש 2 לוחות שונים, אחד "רגיל" (בלי שום פיצ'רים) והשני DELUXE, עם כל מה שעולה בדעתך מבחינת פיצ'רים.

..אבל, אני מאוד מסכים להצעה שנתן לך דינו. אחלה תכנון של החלקים והמחיר מדהים.

פורסם

תיקנתי את עצמי: גם אני תכננתי לקנות 2*256 זכרון אז במה ההבדל בביצועים? ב DDR400?

אתם ממליצים על EPOX ?

כי שמעתי על הלוח הזה ספציפית דברים לא כ"כ טובים.

נ.ב זה אני פשוט מיוזר אחד

פורסם
נ.ב זה אני פשוט מיוזר אחד

פיצול אישיות?

פורסם

אתה מכיר את הפתגםהסיני העתיק; "אל תאמין למשמע אוזניך ולמראה עיניך תאמין חצי.."?

אז זה ששמעת, לא מספיק. תביא הוכחות. ציטוטים, כתובות - כל מה שצריך ולא שמועות.

אמנם אין לי לוח EPOX עדיין, אבל אני זומם... וכל מה שאני קורא עליו עד עכשו, זה רק שבחים

והתפעלות, איך חברה כ"כ קטנה מצליחה להוציא מוצרים מוצלחים, יעילים ודי זולים.

פורסם

EPOX מעולים, אבל כרגיל אצלנו בארץ המצב שונה.

אם יתקקלקל לך הלוח תצטרת לחכות בערך שבוע עד שתקבל אותו בחזרה מתיקון/חשד (שזה אומר כמובן מחשב מושבת)

פורסם

לאפוקס אין לוח NFORCE 2 מפוצץ בפיצ'רים כמו לשאר החברות דוגמת אסוס, אביט, צ'ינטק.

אבל הלוח שלה מציג ביצועים זהים לשאר הלוחות והוא לדעתי ולדעת רבים הכי איכותי ואמין כמו שאר הלוחות של אפוקס.

היתרון הגדול שלו זה המחיר, רק 690ש"ח, אני אומר את זה כי שאר הלוחות חוץ משל Leadtek עולים קרוב ל-1000ש"ח,

ואל תיקח Leadtek, הם חדשים בתחום ולא מציאה בכלל.

ואת הפיצ'רים שחסרים בלוח של אפוקס תמיד אפשר להשלים, בקר ראיד המובנה שבלוחות האחרים זה זבל אז בכל מקרה לא נותן כלום,

SATA אפשר לקנות מתישהו בקר ב-100-200 ש"ח והוא הרבה יותר טוב מהמובנה בלוחות, והטכנולוגיה עוד חדשה ואין גם כוננים

תומכים {יש אבל לא יצאו בזמן הקרוב}, מה שמעמיד את האפוקס במקום מצויין.

מבחינת מה שאומרים שהלוח לא מציאה, זה נכון רק בגלל שהוא לא מפוצץ פיצ'רים, אבל מבחינת ביצועים כמעט כולם זהים.

פורסם

אני לא זוכר בידיוק השמועות זה לא על אפוקס זה על הלוח הספציפי הזה והם היו כאן בפורום

טוב לא משנה אם אתם אומרים...

הפיצרים הנוספים זה רק בקר רייד\ SATA?

אני גם ככה לא ישתמש בהם

אבל יש כרטיס קול הכי חשוב???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים