פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים חבר שלי האהבל יצא מהבית שלי עם ספריי שחור וכתב על כמה קירות ברחוב...אני לא יודע איך להוריד את זה ואני חייב שזה יהיה הלילה...עדיף חומרים שנגישים בבית ויעילו לי להוריד את זה מאבן ירושלמית מעאפנה...אל תשאלו למה רק תציעו, בבקשה- כנראה שראו אותו ואז בכלל עלך הלינו...תודה לכולם..אבי
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים תטה את הראש לאחור, תחזיק את האף עם האצבעות, תצמיד את הפה שלך לפה שלו ותנשוף עד שבית החזה מתרומם. חזור על הפעולה מספר פעמים. אם זה לא עוזר, תלחץ עם שתי הידיים על בית החזה בקצב של כ-100 לחיצות בדקה. ואל תשכח להזמין אמבולנס!!
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אם אתה באמת מוכן לתקן מה שעשית תלך לעיריה, תודה בדבר, תציע לנקות+עלות ואני מינח שלא יעשו לך משהו מיוחד.יותר פשוט נראה לי.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר ולקבל וואחד תיק על עבירה פלילית ולהרוס לעצמי את החיםםיופי גאוןעודד פליז??
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים טרפנטין כפי שאמרו לך כבר.רק תיזהר לגעת יותר מדי בעור.תשתמש בכפפות או משהו.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים טרפנטין/טינר/משהו אלכוהולי חזק (וודקה תעבוד)ודקה לא תעבוד. למה סתם לקשקש?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אולי אציטון ותקח גם משהו לשפשף חזק חוצמזה קרוב לוודאי שזה ירד בקלות כי יש אבק וכו' על קירות בחוץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.