עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך המלצה לכרטיס מסך (בבקשה לא להציע לי כרטיסים יד שניה) שמיועד למחשב שיעבדו עליו בעיקר לעיבודים גראפיים עם תוכנות כמו Photoshop (לא תחנה גראפית מקצועית). מערכת ההפעלה תהיה XP והמחשב לא ישמש למשחקים ולכן יש חשיבות לכרטיס בעל איכות טובה ב 2D. כרגע אני חושב לקחת gforce 440mx של MSI או gainward וזה גם פחות או יותר התקציב (400-500 ש"ח)

תודה רבה

פורסם

~ Gigabyte Radeon 9000, 450NIS

פורסם
  • מחבר

איך הביצועים שלו לעומת 440mx והאם יש יצרן שאתה ממליץ (או שהוא מיוצר רק ע"י ATI) ?

תודה.

פורסם

Gigabyte Radeon 9000 קורע את הMX 440 כמו כלום.

פורסם

Gigabyte Radeon 9000 קורע את הMX 440 כמו כלום.

פורסם

בפוטושופ אין שום משמעות לביצועים של הכרטיס. הזיכרון והמעבד עושים את כל העבודה!

כל כרטיס עם 8MB יעשה את העבודה, זו רק שאלה של איכות התמונה על המסך.

בעיקרון כרטיסים מבוססים על צ'יפיש של ATI מפיקים תמונה נקיה יותר, אם כי זה תלויי ביצרן.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה יצרן אתה ממליץ?

ואם מה שאתה אומר נכון אז אני יכול להסתפק ב gforce 2 רגיל וישן שיש לי (Asus V7700 Deluxe)?

פורסם

אז על איזה יצרן אתה ממליץ?

ואם מה שאתה אומר נכון אז אני יכול להסתפק ב gforce 2 רגיל וישן שיש לי (Asus V7700 Deluxe)?

בשביל השימושים אותם הזכרת זה בהחלט יספיק

פורסם

כל עוד אתה עובד ב 1024*768 85HZ זה לא משנה כמעט איזה כרטיס כי בתדרים כאילו הפילטרים עדיין לא משמעותיים.

אני מאמין שה GF2 שיש לך צריך לספק אותך אז תתחיל מזה.

אם הוא לא מספק אותך מבחינת איכות אז תקנה רידאון 9000 של חברה טובה, אפילו את המקורי של ATI.

אם משהו מפריע לך בביצועים אז לא שדרוג של כרטיס המסך זה מה שיעזור.

פורסם

כל עוד אתה עובד ב 1024*768 85HZ זה לא משנה כמעט איזה כרטיס כי בתדרים כאילו הפילטרים עדיין לא משמעותיים.

אני מאמין שה GF2 שיש לך צריך לספק אותך אז תתחיל מזה.

אם הוא לא מספק אותך מבחינת איכות אז תקנה רידאון 9000 של חברה טובה, אפילו את המקורי של ATI.

אם משהו מפריע לך בביצועים אז לא שדרוג של כרטיס המסך זה מה שיעזור.

יש לציין כי הכוונה באיכות הכוונה לא לאיכות התוצר הסופי, אלא איכות הצגת התוצר על המסך.

פורסם

כמובן, מצטער אם זה לא היה ברור.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני מחליט ללכת על ה Radeon 9000 Pro, האם יש בעיה עם ה Drivers עבור XP? שמעתי שיש כל מיני בעיות עם ה Catalyst. מישהו יכול לפרט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים