עבור לתוכן

עוד מעבד מבית AMD !!! עכשיו 6000+

Featured Replies

פורסם

"למתוח"... זה כולה 200 מגה הרץ שלא שלא נותנים לו כלום ביחס למתחרים. וואו...

לא שיש מה להתלהב מהNB של אינטל אבל מאז שהיא נעצרה לה קצת לפני ה4GHZ גם AMD נעצרה קצת לפני ה3GHZ.

זה שAMD הוציאה עוד 200mhz לא מלהיב בכלל, כבר היה עדיף שלא תוציא אותו בדיוק כמו שאינטל לא הוציאה מעבד כפול ליבה ב4GHZ (וזה היה אפשרי בהחלט ב65 ננומטר).

מה הבעיה? לא טוב לך אל תקנה! אני מבין כמה מרגיז שטכנולוגיה בת 3 שנים עדיין מתגרה ב-C2D החמוד שלך, תהנה כי בקרוב.. :bash:

• תגובות 66
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי עדיף לחכות לK10 ולדבר ואז נוכל להשוואת כי כרגע אין כל כך על מה לדבר אינטל עוקף נקודה

פורסם

תהנה כי בקרוב..

Penryn? :P

פורסם

מה הבעיה? לא טוב לך אל תקנה! אני מבין כמה מרגיז שטכנולוגיה בת 3 שנים עדיין מתגרה ב-C2D החמוד שלך, תהנה כי בקרוב.. :bash:

זה לא טוב לאף אחד ולכן רק פראיירים יקנו.

פשוט תנור שמשכו לו את הקלוקים עוד קצת, במילים אחרות אורי החברה שאתה כל כך אוהב נואשת. X_X

והK8 לא מדגדג את הC2D וקשה לך להודות בעובדה הזאת.

בכל מה שקשור לOC הK8 מתרומם בקלוקים כמו נעל בהשוואה לC2D.

שתבין שE4300 על לוח 965 בסיסי סוגר 3200mhz בקלות על מתח סטוק (+-) ומציג ביצועים טובים יותר מה6000+ בפחות חום והרבה פחות כסף. ;)

עריכה:

Penryn? :P

:lol:

מסכן אורי...

גם אם הK10 יסגור את הפער אינטל תביא לו CORE2 ב3-4GHZ ותייבש אותו שוב. ;D

פורסם

ל-AMD אין כלום , אז מה שנשאר זה עוד קצת OC למעבדים הישנים

פורסם

האמת נחמד לראות את AMD מרימה מגהרצים ומורידה מחירים. מזכיר את אינטל בסוף תקופת הPD ;D

פורסם

כן...איך שגלגל מסתובב לו. אוי הולך להיות מעניין. איזה מזל ששדרגתי רק מחשב אחד.

פורסם

אני חושב שזה מתיחת היכולת של הארכיטקטורה לפני שתוחלף זה מהלך רגיל שגם אינטל עשו ולא בגלל שמישהו באמת חושב שזה ימכר בכמויות או בכלל יתפס בשוק הכל עניין של להישאר עוד קצת בתמונה כי אין משהו אחר עדיין להציע...

K8 היתה ארכיטקטורה טובה ואפילו טובה מאוד בהשוואה לכל אופציה אחרת עד לפני שנה אז תנו לה לדעוך בכבוד אני מתאר לעצמי שהמגמה הזאת תמשיך עד ליציאת ה K10 ועד אז אינטל בראש אני רק מקווה ש AMD באמת יפתיעו אחרת הם יחזרו למקום שהם היו בו מאז ומתמיד השוק הנמוך...

ברק התחלת להיות פאנבוי עצבני של אינטל אה... :)

השוק הזה מאוד לא יציב אז מי שהיום בראש לא מובטח שיהיה גם מחר ואני מקווה שהמגמה הזאת במיוחד תמשיך...

פורסם

מי שקורא את האשכול הזה עלול להיתבלבל, מחשבים עם תקציב של פחות מ 900 שקל

עבור מעבד עדיין צריכים ללכת על K8 - וזה רובו המוחלט של השוק.

K8 חד ליבה או K8 כפול ליבה - מ 300 שקל עד 900 שקל, עדיין המלך.

פורסם

כאשה מפורכסת לעת בלותה.....מעבדי אינטל בחצי מחיר נותמים לו בראש....

פורסם

זאת בדיוק הבעיה תפוחים AMD הצטיינה תמיד רק בשוק הנמוך אני רוצה לראות אותה על הגובה כמו בדיוק לפני שנה שכל בנצ'מארק אפשרי היה בנוי על מעבדי FX...

פורסם

זאת בדיוק הבעיה תפוחים AMD הצטיינה תמיד רק בשוק הנמוך אני רוצה לראות אותה על הגובה כמו בדיוק לפני שנה שכל בנצ'מארק אפשרי היה בנוי על מעבדי FX...

אל מה אתה מדבר? 3 שנים AMD נתנה לאינטל בראש, ממחשב בייתי עד לשרת המתקדם ביותר.

לאינטל היה מזל רק בשוק הניידים כי שם AMD לא התמקדה, אבל זה גם הולך להשתנות.

פורסם

מה ש AMD עשתה בשנים האחרונות היה לא פחות ממדהים, זה בלתי סביר לצפות שלאורך תקופת זמן כל כך ארוכה

המוצרים שלה יהיו עליונים מבחינה טכנולוגית מול אלה של אינטל, שחיתות הפנטיום 4 מול ה K8 המצוין אפשרה ל AMD

לפרוץ חזק קדימה. השאלה החשובה היא לא איך מתמודד ה K8 בערוב ימיו מול עיצוב טרי וחדש של אינטל אלא איך

יתמודד ה K10 ומה שיבוא אחריו עם התחרות.

בקיצור, נא להוריד את הציפיות לקרקע המציאות, נזכיר שגם ברבע האחרון AMD המשיכה להגדיל את נתח השוק שלה

ואני לא אתפלא אם דבר דומה יקרה גם ברבע הנוכחי (עייך ערך מחיר ה 3800 X2). להיות כל הזמן בעל היתרון הטכנולוגי

כאשר נאבקים באינטל (75% מהשוק בערך אם אני זוכר נכון), זה מאוד קשה ולא ממש סביר כאשר מדובר בחברה

בעלת משאבים מוגבלים מאוד (ביחס לאינטל).

אם וכאשר AMD תגדל עוד יותר היא תוכל להתחרות בצורה חזקה עוד יותר מול אינטל, זאת בהחלט התוכנית שלה

(עיין ערך המפעל המתוכנן בניו יורק, רכישת ATI).

פורסם

ברבעון האחרון היא הגדילה את נתח השוק לא בגלל המוצר הנפלא

אלא בגלל הורדת המחירים האגרסיבית

עוד כמה רבעונים כאלו ואבדנו

פורסם

ברבעון האחרון היא הגדילה את נתח השוק לא בגלל המוצר הנפלא

אלא בגלל הורדת המחירים האגרסיבית

עוד כמה רבעונים כאלו ואבדנו

היא הגדילה את נתח השוק שלה - נקודה (ניידים ושולחניים).

הרבעון האחרון היה ריווחי אם מורידים את ההוצאות שהיו כרוכות ברכישת ATI, כך שאין כאן מהלכים בלתי סבירים.

זה לא פשע להתחרות על בסיס מחיר, כל עוד אתה מרוויח על המכירה וזה המצב, ה K8 הוא מעבד קטן מבחינת

שטח ביחס למעבדי אינטל (לא משנה איזה) ולכן אין שום סיבה לא לתקוף את אינטל גם על בסיס מחיר, אינטל

נכון להיום לא מסוגלת/רוצה למכור מוצר איכותי בפחות מ 900 שקל, אם AMD לא היתה מנצלת את זה היא

היתה מטומטמת.

תהיה רגוע, זה לא יימשך עוד זמן רב (כך אני מניח/מאמין), ה K10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים