עבור לתוכן

סקר : האם אתם מעשנים ? + דיון על עישון .

האם את\ה מעשנ\ת סיגריות ? 2,044 הצבעות

1. 1. האם את\ה מעשנ\ת סיגריות ?

• לחלוטין לא.
    • מעשן כרוני, מכור לכול החיים.
    • מעשן סיגריה אחת או שתיים באיזה בילוי פה ושם.
    • מעשן קבוע, אבל לא באופן מסיבי(חפיסה 1-2 בשבוע מקס)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בחיים לא עישנתי סיגריה פעם אחת לקחתי שחכתה ואמרתי נחמד אבל לא שווה ועברתי לסיגרים :P

סיגר פעם בחודש זה בסט נרגילה פעם בזה טוב גם כן

אני חושב לנסות מיקטרת מישהו ניסה ?

• תגובות 91
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לדעתי הפיתרון נגד העישון הוא להקדיש את כול מירב האכיפה כנגד ילדים ובני נוער ולעשות הכול כדי לימנוע מהם להשתמש בזה בגיל צעיר כי אחרי שמישהו מתמכר אני מניח שזה כבר קרב אבוד. בנתיים המדינה לא עושה שום דבר נגד זה ובבתי הספר ילדים בני 12-13 מעשנים חופשי בלי שמישהו מונע מהם את זה.

אני לא מסכים איתך לרוב אנשים מתחילים לעשן בתיכון או בצבא או מכללות ,אונברסיטאות

אני מאמין שהאחוז של הילדים שמעשנים בגיליים האלה הוא כמעט אפסי

בכל מקרה אני מעשן מהצבא

והאמת שאני נהנה מהסגריה, זה בה טוב עם אלכהול,קפה או שיושבים עם חברים

פורסם
  • מחבר

אז עדיף כבר לעלות את מחיר הסיגריות לנאמר 100 שח לחבילה. זה אמור לעזור.

פורסם

אני בכלל לא מבין למה אנשים מתחילים לעשן (ואני לא מדבר על מבוגרים אלא על הצעירים היום) הרי הם יודעים שזה לא בריא וכל הבעיות הבריאותיות והכספיות של זה ואני לא קונה שום תשובה של "כי זה כיף לי" או "כי זה טעים לי" כי לאף אחד זה לא טעים בהתחלה והכיף היחידי שיש בזה זה ההרגשה של להיות קול\שייך וזה מביא אותי למסכנה שאלו שמתחילים לעשן או שסובלים מבעיות תדמית לגבי עצמם או חסרים כמה ברגים למעלה בראש.

אני התחלתי לעשן בגיל 15 (נראה לי...לא זוכר בדיוק) בגלל שזה היה אסור, ורציתי להראות שאני שם זין עליהם, בסוף יצא

ששמתי זין על עצמי... ואז יש לך את שלב ההכחשה: "כי זה כיף לי" ו "כי זה טעים לי", ואז יש את השלב שאתה מכור והתרוצים

של "כי זה כיף לי" ו "כי זה טעים לי" הוםכים לנכונים ואז אתה מתבגר קצת ומבין שאתה אידיוט. ואז אתה מפסיק.

טוב אני עדין מרשה לעצמי לעשן כשאני שיכור, אני לא יכול לשתות וודקה בלי סיגריות, זה נותן הרגשה שמשהו חסר.

אבל אין לי בעיה כשמעשנים לידי, אם אני לא מעשן ומדי פעם מעשנים לידי זה לא יהרוג אותי... טוב לפחות לא יותר ממה אני הרגתי.

ולדעתי כל אחד צריך לעשות מה שבא לו, מי שיפסיק לעשן יעשה את זה רק אם הוא באמת ירצה ולא בגלל שיגידו לו עד כמה

זה טיפשי, כל מי שמעשן יודע יותר טוב ממך עד כמה זה טיפשי.

:hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat:

:hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat:

:hat: :hat: :hat: :hat: :nixweiss::jump::kopfpatsch::nixweiss::hat: :hat: :hat: :hat: :hat:

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

:lol: :lol: המקומות בילוי שלי נראים יותר ככה:

:ylsuper: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

:anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :alcoholic: :anim-jjd: :anim-jjd:

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :beerchug: :anim-jjd: :alcoholic:

ואז יש לך את הפוגו באמצע:

:ylsuper: :ylsuper: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash::funn: :ylsuper: :ylsuper:

:ylsuper: :ylsuper: :bash: :bash: :bash::funn::bash: :bash: :ylsuper: :ylsuper:

^ הלבנים זה הרוסים השמנים והמזיעים שאף פעם לא לובשים חולצה.

וזה השירותים:

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke::aktion031: :aktion031::puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

^ ותמיד יש את הזוג הזה שמתחרמן בשירותים בזמן שאתה ועוד איזה 30 איש מקיאים לידם.

אז אם כבר להוציא חוקים מפגרים צריך לאסור על בוריסים וויקטורים מעל 100 ק"ג להוריד חולצה בפוגו

ולא עישון במקומות בילוי.

Born2Kill צודק הרוסים האלה הם מטרד, כל היום שותים וודקה, מעשנים ומקללים, מה ניסגר אם הבוריסים האלה?!

ועוד אנשים מפגרים שחושבים שיש רוסים שהם לא אלכוהליסטים מובטלים! מי בכלל הביא אותם לפה?

פורסם

:lol: :lol: המקומות בילוי שלי נראים יותר ככה:

:ylsuper: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

:anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :alcoholic: :anim-jjd: :anim-jjd:

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :beerchug: :anim-jjd: :alcoholic:

ואז יש לך את הפוגו באמצע:

:ylsuper: :ylsuper: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash::funn: :ylsuper: :ylsuper:

:ylsuper: :ylsuper: :bash: :bash: :bash::funn::bash: :bash: :ylsuper: :ylsuper:

וזה השירותים:

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke::aktion031: :aktion031::puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

^ ותמיד יש את הזוג הזה שמתחרמן בשירותים בזמן שאתה ועוד איזה 30 איש מקיאים לידם.

אז אם כבר להוציא חוקים מפגרים צריך לאסור על בוריסים וויקטורים מעל 100 ק"ג להוריד חולצה בפוגו

ולא עישון במקומות בילוי.

Born2Kill צודק הרוסים האלה הם מטרד, כל היום שותים וודקה, מעשנים ומקללים, מה ניסגר אם הבוריסים האלה?!

ועוד אנשים מפגרים שחושבים שיש רוסים שהם לא אלכוהליסטים מובטלים! מי בכלל הביא אותם לפה?

^^

מה, גם אתה יוצא ל City Hall? :lol:

אני לא קורא להם בוריסים וויקטורים, אני קורא להם גרגורים :lol:

פורסם

אז עדיף כבר לעלות את מחיר הסיגריות לנאמר 100 שח לחבילה. זה אמור לעזור.

אני מציע לסרס את כל מי שמעשן. סתם ליתר בטחון. :cool2:

נ.ב. מה קשור הסיטי הול? אין רוסים שמנים בכיתה י'.. :silly:

פורסם

הבחור בכיתה י'? לא דיברתי על כיתה י', דיברתי על מסיבות ימי שישי ומה שהולך שם ברחבה התחתונה של הרוק / אלטרנטיבי..

פורסם

לא הבנת.

מי שהולך לסיטי הול זה לרוב ילדים בכיתה י'. ומכיוון שבכיתה י' אין יותר מדי רוסים ששוקלים מעל 100 ק"ג, רוב הסיכויים שלא תמצא אותם בסיטי הול.

פורסם

אתה מדבר על ימי שישי? על הסיטי הול בחיפה? לא שמתי לב ל"צעירונים" שמגיעים לשם.. והגרגורים שנתקלתי בהם (או יותר נכון נדרסתי על ידיהם) הם די ג'לובים וקצת יותר מבוגרים מגיל כיתה י' :errrr:

פורסם

למה אין נרגילה בסקר?,ואם כבר אז גם להוסיף את הבחירה "דברים אחרים"...

: )

נרגילה פעם ביום כשאני לא בצבא, כשכן 3 בשבוע, באפטר של שלישי , חמישי ושישי,

בשבת עובדים :)

פורסם

^^

אין לי מושג מה זה ה "City Hall"...

אני מדבר על כל הופעת מטאל שהייתי בה בחיים שלי, תמיד היה שם את הגרגורי/בוריס/ויקטור שידאג

להוריד חולצה ולחבק את כל מי שבפוגו... ואל תבין אותי לא נכון, אין לי בעיה עם גרגורים, אני בעצמי רוסי ולא קטן בגודל,

אבל שיעשו כמוני וילבשו חולצה! אבל חוץ מהבעיה הקטנה הזאת הם האנשים הכי סבבה לשתות איתם כי רובם שומעים טראש

ודת ולא את כל הבלאק הגיי הזה, וחוץ מזה וויקטורים יודעים לשתות!

פורסם

הרבה מתחילים בזמן הצבא. לכל המלש"בים שפה - תתאפקו :P

פורסם

RK

כמו שכתבתי העובדה שיש עוד דברים שמזיקים לבריאות או לסביבה לא הופכת את העישון למוצדק.

ויש הבדל בין ליסוע במוכנית או לשתות אלכוהול לבין עישון. מכונית לפחות היא אמצעי תחבורה. היא משהו שבלעדיו העולם לא היה מה שהוא היום. אלכוהול במידה לא הורג אף אחד ולא מזיק לסובבים של מבצע הפעולה. בעישון אם אתה מעשן באמצע מקום סגור אז אתה מפריע לסובבים אותך ולא רק מפריע אלא מזיק להם לבריאות בלי שיש להם אפשרות בחירה (ולפני שמישהו פה קופץ ומציע ללא מעשנים להשאר בבית אני רוצה להזכיר שרוב האנשים לא מעשנים וכמה שציינתי בהודעה הקודמת הוכח שמקום ללא עישון מעלה את הרווחים שלו.

פורסם

האם את\ה מעשנ\ת סיגריות ?

לחלוטין לא.

פורסם

^^

איזה סיטי הול...

יש את זה בגאלה הזה כל שבוע..

הלכתי פעם אחת, לא אהבתי..

בכל מקרה אני לא אוהב את המוזיקה.. אבל חשבתי לנסות בכל מקרה עם החבר'ה בשביל האווירה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים