עבור לתוכן

סקר : האם אתם מעשנים ? + דיון על עישון .

האם את\ה מעשנ\ת סיגריות ? 2,044 הצבעות

1. 1. האם את\ה מעשנ\ת סיגריות ?

• לחלוטין לא.
    • מעשן כרוני, מכור לכול החיים.
    • מעשן סיגריה אחת או שתיים באיזה בילוי פה ושם.
    • מעשן קבוע, אבל לא באופן מסיבי(חפיסה 1-2 בשבוע מקס)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

עישון.

נושא שנוי במחלוקת בכלל הציבור הרחב.

נתקלתי היום במקרה בכתבה באינטרנט ששר הבריאות רוצה להעביר חוק שיעלה את מחירי הסיגריות ב כ 20%.

החוק הזה הוא לא מטרת הדיון כאן. מטרת הדיון היא שכול אחד יציג את דעתו לגבי עישון במקומות הציבורים כמו מועדונים, פאבים קניונים,מסעדות,בתי קפה וכו'ה... לאלה שלא מעשנים תתנו את דעתכם וכמובן, גם המעשנים מבניכם, האם אתם חושבים שזה סביר לחנוק את כול הסביבה שלכם בגלל שפשוט בא לכם לעשן?

אני באופן אישי לא נגעתי בסיגריה ואפילו בנרגילה בכול החיים שלי. אני לא סובל את מסך העשן המעצבן הזה שמופיע כמעט בכול פאב ומועדון שאני נכנס אליו . עוד דבר שמעצבן אותי באופן אישי זה ליראות בחורות מעשנות, לא יודע למה אבל זה פשוט מעלה לי את הקריזה.

דעתכם? ... :hat::cool2:

• תגובות 91
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא מעשן, ואני גם לא יגע בזה !

שונא שמעשנים לידי אז שאני יעשן?

אמא שלי מעשנת ואני לא סובל שהיא מעשנת בבית..

פורסם

לשלם 20~ ש"ח ביום כדי לקבל סרטן ריאות? לא תודה , not anymore .

(הפסקתי אחרי 10 שנים של עישון)

פורסם

^^

פשש יפה!

איך הצלחת?

פורסם

לא מעשן. גועל נפש. ומי שמעשן לידי חוטף תמיד, בצבא ובמילואים לא העזו להתקרב אלי עם סיגריה.

שלא לדבר על כמות הכסף שאנשים מבזבזים על הזבל הזה שנקרא סיגריות.

עזבו אתכם מכל הדיונים "האם זה באמת כ"כ מסוכן לבריאות". זה מסתכם בדבר אחד - כל המעשנים למיניהם משלמים כסף כדי לדחוף עוד זבל לגוף, כאילו שחסר זבל שנכנס לגוף מהאוכל השתייה והאויר.

פורסם

לא מעשן, ולא מתכוון לעשן.

יחד עם זאת מעצבן אותי כשאנשים שלא משענים מתחילים להטיף לכאלה שכן על כל הרעות שבעישון (ואני לא מתכוון במקומות ציבוריים), זו זכותם והמיסים הגבוהים על מוצרי טבק רק תורמים לקופת המדינה.

באופן מוזר, כל כך התרגלתי לעשן שיש בפאבים שאני ארגיש מוזר אם זה יעלם, אבל אני מניח שזה יהיה לטובה.

פורסם
  • מחבר

אבל לפחות שידאגו לאיזה סוג של איוורור ורענון אויר כול שהוא, אני אשכרא רואה מסך ערפל כשאני נכנס לפאב.

פורסם

4 סיגריות ביום ולפעמים קצת דברים אחרים

פורסם

מי שיקח ממני את הסגריות יקרא " נבון לחש וחכם חרשים "

פורסם

לא סיגריות ולא נרגילה, למה להרוס את הבריאות ועוד לשלם על זה כסף? זה יוצא לפחות 1000 ש"ח בשנה.

פורסם

לא מעשן, ואני גם לא יגע בזה !

שונא שמעשנים לידי אז שאני יעשן?

פורסם

סיגריות הפסקתי מיותר לחלוטין אבל גויינט טוב לא יזיק מדי פעם... :hat:

פורסם

מה עם נרגילה??

תוסיף גם את האפשרות הזאת לסקר!!

אני מעשן רק נרגילה פעם ביום יומים בערב ככה עם כמה חברים שבאים אליי כדי לסגור את היום בכיף ;)

פורסם

שונא סיגריות,

ועוד יותר שונא בחורות שמעשנות..

לראות בחורה יפה מעשנת הורס לי את כל החשק שאני מקבל שאני רואה אותה, זה משהו מדהים. (וטוב! ככה אני מתרחק מהן)

אף פעם לא עישנתי ולא נרגילה, נמשיך כך (=

פורסם

נרגילה זה פיכסה... עושה לי בחילה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים