פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר אצלי המעבד עובד ב 2000 במנוחה (אבל שוב, טמפ מנוחה אצלי זה 62)עולה בזמן מאמץ (וגם הטמפרטורה מן הסתם).האם כדאי לי פשוט להגדיר שהמאוורר יעבוד יותר מהר או שזה יגמור על המאוורר ?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים עדיף לבדוק את הבעייה מיסודה. צריך לפרק את הקירור, ולהרכיב אותו כמו שצריך מחדש(לאחר רענון משחה תרמית כמובן).
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר אז ככה, אחרי ניקוי יסודי טמפ מנוחה ירדה ל 54במאמץ זה עולה לסביבות ה 66-68.עדיין נראה לי קצת גבוהה מדי :-\
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אז ככה, אחרי ניקוי יסודי טמפ מנוחה ירדה ל 54 במאמץ זה עולה לסביבות ה 66-68. עדיין נראה לי קצת גבוהה מדי :-\ איך ?...איך?... אצלי אחרי שבפעם הראשונה הפעלתי תמחשב הטמפרוטורה היתה 33 וזה עוד בקייץ... --- אולי החישן באמת מזייף?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים פירקת את הקירור והחלפת משחה תרמית?שאלה ששוה להתייחסות- אם ניסית לפרק את הקירור ולהרכיב מחדש- חיבור לא הדוק (עד כמה שהוא נראה דווקא כן) עלול לגרום לעלייה משמעותית של הטמפ'.מנסיון אחרי משחקים שלי עם הקירור- מרחתי מחדש משחה תרמית והרכבתי בצורה טובה יותר לדעתי את הקירור, דבר שגרם לירידה של כ-15 מעלות אצלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.