פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים שלום קניתי מחשב לוח אם GA-M51GM-S2Gזיכרונות KINGSTON 512MB 667Mhz X2כונן קשיח WD 160GB SATA 2 מעבדAMD AM2 3800+ X2 64 ATHLONצורב יד שנייה SAMSUNG CD-DWמודם פקסלא ידוע איזהכרטיס טלביזהWINFAST XP200+ LEADTEKהבעיה שהמחשב קורס בלי כל הודעת שגיאה פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה ניסתי כל דבר אפשרי אפילו להשאיר רק לוח מעבד זיכרונות וכונן קשיח כבר החלפתי את הכונן קשיח והיום החלפתי את הזיכרונותמה לדעתכם הבעיה ?תודה!
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים הוא מגיע ל"שולחן עבודה" ואחרה זמן מסוים הבעיה מופיעה או שזה ישר שהמחשב עולה..?תפרט עוד קצת על הבעיה היא לא ממש מובנת...
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה אתה יכול להסביר את זה?לפי התיאור, זו יכולה להיות בעיית דרייברים של הכ.מסך.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר לא פשוט סתם כך לפעמים כאשר WIN עולה ולפעמים באמצע עבודה ולא שאני מעמיס עליו משהוא קשה רק מוזיקה או גלישה באינטרנטלגבי הדריברים בדקתי זאת וכל תקין בתחילה היו התקנות של החברה וגם אז קרס חשבתי אולי ביוס עדכנתי וגם לא עזר נכון לעכשיו עדיין אין עידכונים לדרייבריםוהתקלה הזאת לא מופיע באתר gigabyte לפי דעתי אני חושב שנפלתי על לוח לא תקיןכי כאשר נגעתי בהיטסינק של הצ'יפ הראשי הוא היה רותח במידה כזו שאני פשוט ישר הזזתי את היד
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים תבדוק דרייברים/חיבורים/הגדרות ביוס...אם הכל בסדר כנראה הלוח תקול...וזה שהציפסט חם זה "נורמלי"...(תבדוק את הטמפ' )...
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר עם איזה תוכנות אני יכול לבדוק תקינות של חומרה.לגבי התונות הקיימות באתר את רובם הורדתי רק אני לא מוצא הסבר איך אני קורא את הנתונים.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים זיכרונות יש לך את MEMTEST...מעבד יש את PRIME או S&M (גם SP2004 נחשבת ליעילה)...SUPER PI לבדיקה יציבות כללית...כרטיס מסך יש את 3DMARK ועוד כמה תוכנות תבדוק במדריך להמהרת כרטיס מסך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.