עבור לתוכן

איך אפשר לדעת איזו גרסה של מעבד קיבלתי AMD

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2

עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W

יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?

פורסם

לא נראה לי....

פורסם

CPUZ

פורסם

שלום אנשים

למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2

עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W

מישהו יודע איזה גרסה המעבד שצורך 65W ???

פורסם

אני חושב שהגרסא הרגילה של AM2 צורכת 65W

בכל מקרה אם זה מעבד חדש פשוט אפשר להסתכל בחשבונית

פורסם

מישהו יודע איזה גרסה המעבד שצורך 65W ???

תעזר בדף הזה>>

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?opn=ADA3800IAA5CU&opn=ADO3800IAA5CU

תוריד את התוכנה cpu-z ואז תבדוק את המתח בוולט, אם הוא מקסימום 1.25v אז המעבד שלך בגרסת 65w TDP, מעל זה מדובר כבר בגרסה הרגילה.

כמובן תבדוק ללא אוברקלוק!

פורסם
  • מחבר

עפ"י התוכנה הנ"ל המעבד צורך כ- 1.152 v השאלה שלי היא לא האם מדובר במעבד 65W אלא 35W קיים מעבד דגם כזה AMD מכנים אותו -

Energy Efficient series

פורסם

שלום אנשים

אם קיבלת את המעבד בקופסא אז כתוב עליה, הדגם של ה 65 וואט הוא ADO3800CUBOX

על המעבד עצמו כתוב ADO3800IAA5CU

אם שם הדגם מתחיל ב ADO אז מדובר בדגם של 65 וואט

אם שם הדגם מתחיל ב ADA אז מדובר בדגם של 89 וואט

אם שם הדגם מתחיל ב ADD אז מדובר בדגם של 35 וואט

הדגם של ה 35 וואט הרבה יותר יקר מהאחרים.

מקור

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?opn=ADA3800IAA5CU&opn=ADO3800IAA5CU&opn=ADD3800IAT5CU

פורסם
  • מחבר

תודה urib אם כי עפ"י cpu-z המעבד שלי עובד על 1.152 v מה שלא מתלבש על אף אחד מהמעבדים ולא עוזר להבין איזו גרסה מבין ה-3 יש לי[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 16:32:51

לא קיבלתי את המעבד בקופסא, זו כל הבעיה, קיבלתי אותו כמכלול מחובר ללוח כבר... אך ביקשתי את המעבד 35W ולכן חשוב לי לבדוק מבלי לפרק את המעבד מהמאוורר[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 16:34:29
למה אתה מתכוון יקר הרבה יותר? קפיצה משמעותית שלא מותירה ספק ? עד כמה שידוע לי מדובר על כ-80-90 ש"ח בסה"כ
פורסם

ואווו בנאדם! 3 הודעות רצוף!?

אל תעשה זאת בבקשה,אם אתה רוצה להוסיף משהו תשתמש בכפתור "עריכה"

פורסם

למה ש-CPUZ תעזור לבחור?

CPUZ נותנת לך הערכה של המתח האמיתי. אתה צריך לדעת את ה-VID.

תוריד CoreTemp. עם זאת, אני לא בטוח כמה המידע הזה מדוייק(מעולם לא השתמשתי בתוכנה לשימוש הזה).

פורסם

תודה urib אם כי עפ"י cpu-z המעבד שלי עובד על 1.152 v מה שלא מתלבש על אף אחד מהמעבדים ולא עוזר להבין איזו גרסה מבין ה-3 יש לי[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 16:32:51

לא קיבלתי את המעבד בקופסא, זו כל הבעיה, קיבלתי אותו כמכלול מחובר ללוח כבר... אך ביקשתי את המעבד 35W ולכן חשוב לי לבדוק מבלי לפרק את המעבד מהמאוורר[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 16:34:29
למה אתה מתכוון יקר הרבה יותר? קפיצה משמעותית שלא מותירה ספק ? עד כמה שידוע לי מדובר על כ-80-90 ש"ח בסה"כ

החל מ 400$, כנראה היתכוונו ל 65 וואט שהוא כעת זול יותר מ ה 89 וואט (כבר לא מיוצר כנראה).

http://froogle.google.com/froogle?q=ADD3800CUBOX&btnG=Search+Froogle&lmode=online&scoring=p

איפה קנית? הבטיחו לך בפרוש דגם של 35 וואט?

פורסם
  • מחבר

אם מדובר על 400$ אז אין ספק שלא קיבלתי את ה-35W קניתי בחנות קטנה ליד הבית, לא משהו מוכר. השאלה הנותרת היא האם זה 89W או 65W

וגם את זה לא הצלחתי לאמת

פורסם

ניסית את מה שאמרתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים