עבור לתוכן

הגיע הזמן להחליף עדשה

Featured Replies

פורסם

תמונה באמת יפה גם בזכות הדוגמנית וגם הביצוע. כמו שאמרו פה לפני, התמונה "washed" יעייני חיוורת ונטולת חיים. בלי קשר לטעם אישי, מבחינה טכנית ובהתבסס על ניתוח ה levels, אין ממש שחור ואין ממש לבן וקונטרסט. התיקון שלי אולי לא מושלם אבל בשביל 5 דקות מתקבל, לדעתי, שיפור ניכר:

dsc3534qn3b2aj8.jpg

התמונה המקורית מהדף הקודם:

dsc3534qn3.jpg

פורסם

לפי דעתי האישית, הצבעים בעריכה שלך יותר מידי מוגזמים ולא טבעיים. העניין פה שזו העדפה אישית שלי, ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח ;)

יכולתי להגיע לאותן תוצאות גם ללא עריכה בעזרת כיוון WB שונה במצלמה שלי, ואחרי נסיון רב עם כל מיני הגדרות זו ההגדרה שמצאתי שהכי מתאימה לטעם שלי.

פורסם

שמע, ברור מהתמונה שאתה מוכשר ויודע לצלם. יש אנשים שכל ביקורת רואים כסוביקטיבית והתקפה על ראיית העולם שלהם. הצבעים בתמונה והניגודיות לא טובים. הנה תיקון מינורי שנראה טבעי יותר. תלמד להוציא את המקסימום מהתמונות שלך.

dsc3534qn3b3od0.jpg

פורסם

אין לי בכלל בעיה לקבל ביקורת, וגם לא לתת אותה כשצריך ;)

התיקון השני שלך נראה כבר הרבה הרבה יותר טוב, אני אקח לצומת ליבי.

פורסם
  • מחבר

או'קי , אז כרגע זאת האופציה הכי טובה שקיימת לי?

(יתרון גדול בשבילי שאני קונה של סיגמא בגלל כמו שאמרתי שאני עובד עם MDK והם יוכלו להביא לי ולמכור לי במחיר סוחר)

18-50 2.8 DC EX MACRO

?

פורסם

בכמה אתה מביא אותה, אם אפשר לשאול?

פורסם
  • מחבר

אני עוד לא יודע , רק מקודם דיברתי עם הסוכן שלהם אצלנו, כדי שיברר לי אם אפשר \ כמה זמן \ וכמה יעלה לי.

מנסיון שלי , בדרך כלל מחיר סוחר נע בין מינימום של 10% (ממחיר השוק בארץ) ועד ל 30%.

לא הנחה מטורפת , אבל זה בכל זאת משהו מכובד היתי אומר, מה גם שאני לא אצטרך להזמין בעצמי מחו"ל , הם יזמינו אותה אליהם ואני אקנה מהם.

יותר נוח\בטוח\מהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים