עבור לתוכן

אני רוצה למפרט שלי מסך crt איכותי 19. על מה אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה

פורסם

G90F

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לפרט מה זה המסך הזה? ואיזה חברה וכמה עולה?

פורסם
  • מחבר

לא לא קשה.אולי יש עוד מסכים יותר טובים במכיר הזה של 1200 ומשהו שח? או שלקחת את זה וזהו?

פורסם

אפילו לא צריך גוגל, תחפש אותו פה בפורום.

פורסם
  • מחבר

ראיתי תמסך הזה אני רק שואל אולי יש מסך שיותר שווה מזה באותו מכיר? ועוד שאלה אם המסך שלי קיבל קרינה והיא נשארה אז כל זמן שאני מסתכל במסך הזה אני מקבל קרינה? למה בזמן האחרון יש לי הרבה כאבי ראש וסחרחורת .אז אולי זה מזה?

פורסם

אך ורק הפיליפס 109P40

מסך מעולה ואין לו מתחרים בכלל.

גם לי יש אחרי שהיה לי את אחיו הקטן יותר 107P

פורסם
  • מחבר

מה יש לך אבל הוא יקר הוא עולה 1900 שח.

פורסם

יש דרך לנסות לסדר את הבעייה הזאת שאת הסימנים שלה אתה תארת והיא בעזרת מגנט .... תברר על הנושא לפניי שאתה קונה מסך חדש.

*איך הגעת למסקנה שזה בגלל קרינה.

פורסם

לגבי תיקון המסך הקיים (תתעלם אם אתה "חם" על רכישת מסך חדש):

אני ממליץ לנתק את המסך ולהרחיק אותו (במידה ויש שם השראה מגנתית) למשך יום אחד.

תחבר שוב ותראה אם עדיין יש את הצבעים. בדר"כ זה עוזר ופותר את הבעייה.

פורסם
  • מחבר

כי אומרים מתי שישי קרינה קרובה למסך אז ניהי צבעים ירוקים וסגולים זוהרים.הקרינה יכולה לבוא מרמקולים ופלאפון וכו.. ואצלי זה נשאר נסיתי להעביר את המסך לחדר אחר אבל לא עזר[אבל לא שמתי אותו יום שלם.אלא שמתי בחדר אחר והדלקתי וזה לא עזר.יש לי את זה כבר עוד מעט חודש. אז אתה אומר אני יקח מגנט רגיל ויקרב אותו למסך?

אני גם ממש לא חם להחליף אותו.למה יש לי אותו פחות משנה והוא מסך פצצה של איכות.הבעיה שמישהו הזמין לי אותו ואין לי קבלה שלו .בטח יש לי עליו 3 שנים אחריות

פורסם

שאלה קטנה.

למה לא LCD?

פורסם
  • מחבר

כי lcd זה לא איכות.

פורסם

אל תגזים.תראה את 2407WFP Dell

ואח"כ נתוכח.בכל מקרה גם דל 2007 לא רע.אולי מסכי CRT עדיפים בראיית סרטים אבל בזמן האחרון גם זה לא בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים