פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר לא לא קשה.אולי יש עוד מסכים יותר טובים במכיר הזה של 1200 ומשהו שח? או שלקחת את זה וזהו?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר ראיתי תמסך הזה אני רק שואל אולי יש מסך שיותר שווה מזה באותו מכיר? ועוד שאלה אם המסך שלי קיבל קרינה והיא נשארה אז כל זמן שאני מסתכל במסך הזה אני מקבל קרינה? למה בזמן האחרון יש לי הרבה כאבי ראש וסחרחורת .אז אולי זה מזה?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אך ורק הפיליפס 109P40מסך מעולה ואין לו מתחרים בכלל.גם לי יש אחרי שהיה לי את אחיו הקטן יותר 107P
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים יש דרך לנסות לסדר את הבעייה הזאת שאת הסימנים שלה אתה תארת והיא בעזרת מגנט .... תברר על הנושא לפניי שאתה קונה מסך חדש.*איך הגעת למסקנה שזה בגלל קרינה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים לגבי תיקון המסך הקיים (תתעלם אם אתה "חם" על רכישת מסך חדש):אני ממליץ לנתק את המסך ולהרחיק אותו (במידה ויש שם השראה מגנתית) למשך יום אחד.תחבר שוב ותראה אם עדיין יש את הצבעים. בדר"כ זה עוזר ופותר את הבעייה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר כי אומרים מתי שישי קרינה קרובה למסך אז ניהי צבעים ירוקים וסגולים זוהרים.הקרינה יכולה לבוא מרמקולים ופלאפון וכו.. ואצלי זה נשאר נסיתי להעביר את המסך לחדר אחר אבל לא עזר[אבל לא שמתי אותו יום שלם.אלא שמתי בחדר אחר והדלקתי וזה לא עזר.יש לי את זה כבר עוד מעט חודש. אז אתה אומר אני יקח מגנט רגיל ויקרב אותו למסך?אני גם ממש לא חם להחליף אותו.למה יש לי אותו פחות משנה והוא מסך פצצה של איכות.הבעיה שמישהו הזמין לי אותו ואין לי קבלה שלו .בטח יש לי עליו 3 שנים אחריות
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אל תגזים.תראה את 2407WFP Dellואח"כ נתוכח.בכל מקרה גם דל 2007 לא רע.אולי מסכי CRT עדיפים בראיית סרטים אבל בזמן האחרון גם זה לא בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.