עבור לתוכן

שביתת הסטודנטים בסמסטר ב'

Featured Replies

פורסם

חולערות, בגלל 20 נק' בפסיכומטרי אני דוחה את ההרשמה לתואר בשנה ואתם מחפשים לי חופשות ? צריך לשלוח אתכם לגלות בסיביר :pissed:

ועכשיו ברצינות,

אם יש שביתה ...המוסד חייב להחזיר לכם את מכסת השעות הסמסטריאליות ?

אחרת, מה הטעם ? :-\

פורסם
  • מחבר

שיחזירו... בכיף... פשוט רוצים קצת חופש.

אני אתמול עשיתי מבחן אחרון לתקופת המבחנים, אחרי תקופת מבחנים של חודש וחצי- כשהייה לי בערך כל 3 מים מבחן... חודשיים לא ראיתי את ההורים...

פורסם

התיכונים גם שובתים בסינכרון עם הסטודנטים D:

-

מישהו יודע כמה זמן זה יכול להימשך?

פורסם
  • מחבר

לא...

לא סינכרון ולא בטיח... אנחנו שובטים בגלל משהו אחר לגמרי...

וזה לא התלמידים שובטים, זה המורים- שמפחדים שייעלו את המערכת ויזרקו חלק מהם... אנחנו שובתים כי רוצים להעלות לנו את שכר הלימוד- בניגוד להמצלות של ועדה קודמת שהחליטה להוריד אותו.

פורסם

חשבתי שהסטודנטים רוצים שיהיה זול יותר ללמוד X_X

וזה מה שהתכוונתי בנוגע לסינכרון

http://news.walla.co.il/?w=/90/1066962

פורסם

תגידו השביתה כוללת גם כיתות י"ג י"ד?

פורסם

לפי אתר ארגון המורים יש שביתה בתיכונים ביום ראשון (מחר) ללא קשר למה שיהיה באוניברסיטאות. וגם אם יש קשר - זו שביתה של הבעת הזדהות.

ולמה ארגון המורים שובת? בגלל שעדיין את הסכמי שכר מסודרים עם המורים..

לצערי, כמה שזה ישמע חנוני, זה רע, מאוד. עוד כמה חודשים בגרויות, וברוב המקצועות יש עוד ה-מ-ו-ן חומר להשלים..

פורסם
במסגרת המאבק של התאחדות הסטודנטים הארצית, יושבתו הלימודים על ידי אגודת הסטודנטים במסלול האקדמי ביום א', 25/2/07. המבחנים יתקיימו כרגיל. לפרטים נוספים: אתר אגודת הסטודנטים www.aguda4u.co.il מזכירות אגודת הסטודנטים- טל. 03-9628930.
פורסם

תגידו השביתה כוללת גם כיתות י"ג י"ד?

אני לומד במכללת אורט קרית ביאליק (יג'), והתקשרו אליי מהמכללה אתמול אמרו לי שיש שביתה יום ראשון ולא לבוא.

פורסם

טוב אין שביתה.

קיבלתי SMS שאומר כך:

עקב הצלחת המאבק הארצי והפגנת כוחנו, הלימודים נפתחים כרגיל, שלכם האגודה.[object Object]
פורסם
  • מחבר

הצלחת המאבק והפגנת הכוח?!

פארשים!

ברכבת הביתה קיבלתי את ההודעה על ביטול השביתה, ופיספסתי פגישה שהנוכחות בה הייתה חובה ועכשו בגלל הכוסיות האלה יש לי צרות עם איזה מרצה :bash:

פורסם
:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים