עבור לתוכן

רוחב פס ב usb

Featured Replies

פורסם

שלוום אני לא יודע אם מישהו שמע על זה פעם מה זה לעזאזל רוחב פס ב USB זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את התקלה הזו מחשב של חבר

יש לו ארבעה יציאות של USB שלושתם מחוברות ועד היום הכל היה בסדר באתי נלהתקין לו את המצלמת אינטרנט שהוא קנה הכל היה בסדר גם הדרייברים

אבל כשאני מפעיל את המצלמה הוא רושם "בעיית רוחב פס בUSB אני חייב עזרה דחוף בקטע הזה

במידה ומישהו יודע תודה לעונים (אחרי שכל הארבעה מחוברים הוא רושם שאין מספיק רוחב פס בUSB)

פורסם

תקנה ותתקין כרטיס USB-PCI.

פורסם
  • מחבר

אם אני יתקע עם זה ברור שאני יקנה PCI-USB אני שואל ממתי יש רוחב פס בUSB ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה שגם המצלמה תפעל אין מפצל או משהו כזה פשוט 4 חיבורים שברגע שאני מחבר את הרביעי שזה המצלמה אז זה רושם לי על הרוחב פס

פורסם

בדרך כלל זה נובע מחוסר תמיכה של החומרה...(המצלמה תומכת בממשק USB2.0 והמחשב בתקן ה1.1 הישן יותר)..

למרות שUSB 2.0 אמור לתמוך אחורנית לפעמיים יש בעיות....

איזה עוד התקנים יש "על" הUSB....?

פורסם
  • מחבר

יש מדפסת שמחוברת והמודם ADSL מצלמה ועוד משהו לא זוכר מה מה אפשר לעשות חוץ מלקנות כרטיס PCI-USB

פורסם

תבדוק אם יש לו אפשרות לחיבור של USB קידמי אולי. (ואם יש לו 2 בקרים מאחורה, אפשר לבדוק את זה בלוח הבקרה ברשימת החומרה) אז שישחק בין החיבורים השונים.

פורסם

כמו שאמרתי תבדוק את התאימות של המחשב...

ותנסה להוציא את שאר החומרה ולהשתמש רק במצלמה שהיא מחוברת...

פורסם

אתה בטוח שזה עניין "תאימות" ולא פשוט חוסר במשאבים (כמו שזה אומר) ? כי כשיש אי-תאימות, יש הודעה מפורשת ורגילה על כך שההתקן תומך במהירות גבוהה יותר ממה שהבקר נותן.

פורסם

^^^גם נכון אבל נתקלתי במספר מקרים כמו שציינתי למעלה...

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים פתרתי את הבעיה זה בעיה של ספק ישן חלש מדי בגלל זה אין מספיק כוח להפעיל את ארבעת הUSB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים