פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים שלוום אני לא יודע אם מישהו שמע על זה פעם מה זה לעזאזל רוחב פס ב USB זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את התקלה הזו מחשב של חבר יש לו ארבעה יציאות של USB שלושתם מחוברות ועד היום הכל היה בסדר באתי נלהתקין לו את המצלמת אינטרנט שהוא קנה הכל היה בסדר גם הדרייברים אבל כשאני מפעיל את המצלמה הוא רושם "בעיית רוחב פס בUSB אני חייב עזרה דחוף בקטע הזה במידה ומישהו יודע תודה לעונים (אחרי שכל הארבעה מחוברים הוא רושם שאין מספיק רוחב פס בUSB)
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר אם אני יתקע עם זה ברור שאני יקנה PCI-USB אני שואל ממתי יש רוחב פס בUSB ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה שגם המצלמה תפעל אין מפצל או משהו כזה פשוט 4 חיבורים שברגע שאני מחבר את הרביעי שזה המצלמה אז זה רושם לי על הרוחב פס
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים בדרך כלל זה נובע מחוסר תמיכה של החומרה...(המצלמה תומכת בממשק USB2.0 והמחשב בתקן ה1.1 הישן יותר)..למרות שUSB 2.0 אמור לתמוך אחורנית לפעמיים יש בעיות....איזה עוד התקנים יש "על" הUSB....?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר יש מדפסת שמחוברת והמודם ADSL מצלמה ועוד משהו לא זוכר מה מה אפשר לעשות חוץ מלקנות כרטיס PCI-USB
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים תבדוק אם יש לו אפשרות לחיבור של USB קידמי אולי. (ואם יש לו 2 בקרים מאחורה, אפשר לבדוק את זה בלוח הבקרה ברשימת החומרה) אז שישחק בין החיבורים השונים.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים כמו שאמרתי תבדוק את התאימות של המחשב...ותנסה להוציא את שאר החומרה ולהשתמש רק במצלמה שהיא מחוברת...
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אתה בטוח שזה עניין "תאימות" ולא פשוט חוסר במשאבים (כמו שזה אומר) ? כי כשיש אי-תאימות, יש הודעה מפורשת ורגילה על כך שההתקן תומך במהירות גבוהה יותר ממה שהבקר נותן.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר תודה לכל העונים פתרתי את הבעיה זה בעיה של ספק ישן חלש מדי בגלל זה אין מספיק כוח להפעיל את ארבעת הUSB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.