עבור לתוכן

בעיית בכניסה למערכת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart "

מה זה ? ומה עושים עם זה?

תודה ויום טוב.

פורסם

תנסה לעשות תיקון שגיאות עם ההתקנה של הXP REPAIR במקום להתקין מחדש כמובן תגבה הכל לפני ואם לא יצליח אז תפרמט

פורסם

^^^

למה לקפוץ ישר להתקנות שעלולות להיות מיותרות?

ביקור בגוגל העלה את הפיתרון הזה

בגדול מדובר על לבדוק שהמחשב לא מנסה לעלות מדיסק/דיסקט, לאחר מכן לבדוק את הגדרת ה-boot שלו בביוס ואם כל זה לא עוזר אז בדיקת הג'מפרים של כונן ה-CD.

אם זה לא עוזר אתה יודע לאן לחזור...

פורסם

אוקיי ההסבר יהיה קצת מסובך אבל ננסה:

תכניס את הדיסק של XP ותבחר באפשרות של RECOVERY CONSOL (זה צריך להופיעה למטה כשהוא טוען את הקבצים )

עכשיו אתחל את המחשב וכנס לrecovery consol שהתקנו.....אתה תגיע למין ווינדוס אבל רק עם דוס בלבד.

אוקיי עכשיו את צריך להעתיק את הקובץ שחסר מתוך הדיסק אל המקום שזה חסר בו בכונן (תברר איפה הוא אמור להיות נראה לי בכונן הראשי....)

תאתחל את המחשב ונראה לי זה יסדר את הבעיה.

נ.ב: שלא תטעה. ה-RECOVERY CONSOL זה לא האפשרות של תיקון שגיעות.....זה בא לפני האפשרות הזו בהתקנה של WIN .

פורסם

שלום לך,

מספר אפשרויות:

1. עם יש לך כונן פלופי תכין לך דיסקט אתחול של WIN98 (אפשר מהאתר BOOTDISK.COM) ותעתיק לשם את הקובץ NTLDR, לאחר מכן תעתיק את הקובץ מהפלופי לכונן C:.

2. עם יש לך חבר עם XP, תיקח את הדיסק קשיח שלך ותחבר כמשני אצל החבר, ותעתיק את קובץ ה- NTLDR.

3. תוכל לבצע את הדרך ש- alkolombri הציע אך רק תרשום את הפקודה FIXBOOT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים