פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים דבר ראשון, בסיקור של המארז (http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/7/) בסיכום רשום שאחד החסרונות שלו שהמאווררים רועשים רציתי לדעת עד כמה הם רועשים... בוא נגיד ככה אפשר לישון ברעש כזה? והשאלה השנייה אם המפרט הזה: יתלבש טוב על המארז... שלא יתחמם יותר מדי ושכל החלקים יכנסו (לזה הכוונה) תודה
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים יש מארזים יותר טובים ממנו בתקציב הזה אבל בכל מקרה אם תרצה אותו אז המאווררים שלו פשוט כמו של מטוס סילון, אי אפשר לישון איתםואפילו לא לעבוד עם המחשב ביום יום
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר אני מעדיף להשאיר ככה אולי יבוא מישהוא שיש לו תמארז ודווקא יגיד שהמאווררים מרעישים אבל לא חזק...מה אם השאלה השנייה ?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים הכל יכנס במארז ויתאים אבל הבעייה של המארז הזה היא שקט.המארז הזה ממש רועש, שלא נדבר על לישון שהמחשב עובד.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אני החלפתי כמעט את כל המאווררים במארז שלי. שמתי בדלת שני מאווררים שך Arctic Cooling 8025, שמתי בגג של המארז Arctic Cooling arctic fan T3, במוצא שמתי ADDA 120x37, ומאוורר 120 מ"מ שהגיע עם מארז שמתי מקדימה (לפני דיסקים) והורדתי אותו ל-7V. אני ישן ככה שנה וחצי עם המחשב שעובד בחדר וישן טוב
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים לא בדיוק...בזמנו קיבלתי זיכוי על שלושת המאווררים עם לדים שהיו במארז (קניתי בנועה מחשבים), אז ההפרש לא היה גהוהה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים כל אחד והגישה שלו...בזמנו זה היה מארז הכי טוב יחסית למחיר שלו, אז החלפתי מאווררים בשביל שיהיה גם שקט.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים יש מארזים יותר טובים ממנו בתקציב הזה אבל בכל מקרה אם תרצה אותו אז המאווררים שלו פשוט כמו של מטוס סילון, אי אפשר לישון איתםואפילו לא לעבוד עם המחשב ביום יוםאתה יכול לתת לי דוגמא למה אני רוצה ליקנות מארז
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים CoolerMAster 532/534GB פוסידוןטריטוןאפילו 6920 של Compucase שעולה 300 ש"ח + החלפת המאוררים שזה עוד 80 ש"ח בדיוק יהיה מעולה ושקטולא כ"כ הבנתי איך הדיון הזה קשור לאלק' ומודינג
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אתם ממש מגזימים! יש לי מארז כזה, ואפילו עם המאווררים המקוריים, והוספתי לו עוד אחד של 12CM של TT. הרעש נומינלי והכי הרבה רעש בא מהמאוור של המעבד (מטוס סילון קטן של TT). הוא לא המארז הכי שקט בעולם, אין ספק, אבל אתם מגזימים ש"אי אפשר לישון או לעבוד".
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני ממש התחרפנתי ששמעתי אותו אז לישון איתו זה בכלל סיוט.תלך לאיזה חבר שיש לו את המארז או לחנות מחשבים שהמארז שם דלוק ותשמע את כמות הרעש שלו ואז תחשוב אם שווה לקנות אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.