פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים כמה זמן מחזיקות סוללות של מחשב נייד ששווה 4500 שקל בערך?והאים כאשר הסוללות נגמרות צריך לקנות סוללות חדשות או שיש אפשרןת לטעון אותם מחדש?בתודה מראש
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים איך אנחנו אמורים לנחש? תחפש לפי מידע על דגמים ספציפיים, לא לפי תקציבובנוגע לשאלה השנייה, לא צריך לקנות חדשות, מטעינים.
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים הבטריה, שנמצאת לרוב (פרט לdesknotes, שהם המחשבים שבאים עם בטריה חיצונית) בתוך המחשב הנייד,באה עם מטען.את המטען אפשר לחבר לחשמל (בדר"כ מכיל גם שנאי, ע"מ להיות אוניברסלי) ולעבוד תוך כדי החיבור לחשמל.בנוגע למחשב ספציפי, אי אפשר לדעת לפי המחיר. זה תלוי איזה רכיבים יש בו, האם הם 'מותאמים' לנייד (כמו כרטיסי מסך to go ומעבדים מיוחדים) וכמה חזקה הבטריה.במחשבים חלשים במיוחד, מדובר על סדר גודל של שעה בעבודה רציפה (אני לא מדבר על הנתון שהחברה נותנת, של כמה שעות בסטנד ביי)ובמחשבים חזקים במיוחד, משהו כמו 6 שעות.
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים דרור, רק מעבדי קרוזו וניידים מתוצרת אפל מגיעים לזמני סוללה של 6 שעות.מחשבים ניידם מגיעים עם סוללה שמחזיקה בדר"כ בין שעה לשעתיים, ברגע שהוסללה נגמרת אתה יכול לטעון אותה שוב.לאחר כ500 טעינות (כמו כל סוללה נטענת) אתה תשים לב שזמני הסוללה מתקצרים ויגיע הזמן להחליף סוללה.כמו כן, ברגע שנגמרת הבטריה ניתן לעבוד עם מתח מרשת החשמל.
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים האמת שהתכוונתי לניידים של אפל, אבל לא רק הם והטרנסמטה מגיעים ל6 שעות.נתקלתי בסלרון ובפנטיום שמגיעים למשהו כזה, אמנם רק בביקורות ועל הנייר, אבל הם קיימים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.