פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים שמעתי ממישהו שהם מתנגדים לנאציזם, אבל אין לי כוח לחפש אימות של זה אז אני אשאר לי עם המחשבה הזאת.ד"א, גם אני מת עליהם!! יש לי 7 אלבומים שלהם!
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים http://www.btinternet.com/~rammstein_online/articles_nazis.htmlואם כן, היית מפסיק לשמוע אותם בגלל זה?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר אוקייכי שמעתי שנינט טייב נאצית ברמות והיא הצטרפה לקבוצה של ניאו נאצים בהולנד
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מתוך האתר שלהם:In a statement they declared: "We are not Nazis, Neo-Nazis, or any other kind of Nazi. We are against racism, bigotry or any other type of discrimination." מסכם את זה לא?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים רמשטיין נאצים בערך כמו נינט, אולי קצת פחותאתה צוחק, אבל אם תשמיע את הדיסקים שלה אתה תשמע מסרים שקוראים לרצח יהודים ובכלל נשים עם שער שחור ואף גדול...
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אני לא יודע מה יש לך נגד שער שחור אבל האף לא כזה גדול והיא נראית :yelclap:
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים זה ידוע שהם לא נאצים..הם שמאלנים ומתנגדים לגזענות מכל סוג..בכל מקרה מה זה משנה אם הלהקה שאתה שומע היא נאצית או לא ? אם אתה אוהב את המוזיקה לא אמורה להיות לך בעיה לא להקשיב להם..אלא אם כן אתה אידיוט..תשמע בורזום..בלאק מערות בביצוע נאצי
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים הנרי פורד היה אנטישמי מסריח, על גבול הנאצי (ופרסם עיתון אנטי יהודי) זה מפריע לאלפים בישראל לנהוג במכוניות שלו? לי אישית זה לא מפריע לנסוע במונדיאו.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים Rammstein להקה טובה, לדעתי, נהגתי להאזין הרבה לשירים שלהם. מה הקשר ? די להספים חזרה לנושא :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.