פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מצטער על ה- Double posting אבל לא היתה אפשרות בעריכה להוסיף קובץ.אשמח אם מישהו יוכל לפתור שאלה זו תודה ![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים MOV DX,101H IN AL,DX MOV CX,AL MOV DX,100HON: MOV AL,0H OUT DX,AL CALL DELAY MOV AL,1H OUT DX,AL CALL DELAY LOOP ON RET
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים הלב של התוכנית זה לדעת לעשות תוכנית שיודעת להמיר מ HEX ל DECמיכוון שאני בצבא אינני זוכר שום פקודה כבר... והמוח שלי חלוד מוות...כעיקרון את צריך "למשוך" את הנתון מאותו כתובת, "להמיר אותו" ולשמר אותו ולפי הנתון ששמרת (ב DEC) אתה קובע את הלולאה שתעשה את ההיבהובים...אם אתה רוצה אתה יכול להתחיל לבנות אותה ואני ינסה לעזור...אני יחפש אולי יש לי תוכנה שממירה..הקדימו אותי :'(
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים MOV DX,101H IN AL,DX MOV CX,AL MOV DX,100HON: MOV AL,0H OUT DX,AL CALL DELAY MOV AL,1H OUT DX,AL CALL DELAY LOOP ON RETלדעתי שכחת את המצב בו הקלט הוא 0 - לפי הקוד הזה ה LED יכבה וידלק לפחות פעם אחת (אם אני זוכר נכון את שיעורי האסמבלי מי"ב). אני הייתי קודם כל מאפס את CX, מעביר אליו את AL, בודק אם הוא שווה ל 0, ואם כן - קופץ לתוית אחרת שפשוט שולחת 0 לפורט 100H (מכבה את ה LED) ומסיימת את התוכנית.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים לדעתי אתה צודק,עשיתי תיקון,ולעניות דעתי צריך לשלוח 1 לפורט 100 כדי שהמתח על הלד יהיה 0 וולט. MOV DX,101H MOV CX,0H IN AL,DX MOV DX,100H MOV CX,AL JZ XXON: MOV AL,0H OUT DX,AL CALL DELAY MOV AL,1H OUT DX,AL CALL DELAY LOOP ON XX: MOV AL,1H MOV DX,AL RET
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים צודק - בגלל שהלד מחובר למקור מתח מצד אחד (ה 5V+), אתה חייב לתת "0" בצד השני (מכיוון הפורט) כדי שהלד ידלק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.