פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים בדוק בכמה אחוזים המעבד משתמש אולי יש לך איזו תולעת אינפוסטילר או משהו כזה שחונק את המחשב. נקה אותו. ודרך אגב-אל תמות...
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים על איזה טמפרטורות עומדים המעבד וכרטיס המסך?אמנם יש לך 5 מאווררים אבל יכול להיות שניקית את המחשב בזמן האחרון ופירקת את המאוורר של מעבד או את המעבד עצמו? (מנסיון- הרכבה לא מדויקת תגרום להשפעה ישירה בטמפרטורה).
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אוקיי לא צריך להילחץ.תוריד SPEEDFAN ותבדוק את הטמפרטורות של הכונן הקשיח ושל המעבדאחר כך תנקה טוב טוב את האבק מכל המאווררים (יסודי). אחר תבדוק שוב את הטמפרטורות ותראה אם יש שינוי.אם לא אז תגיד לי את המספרים שהתוכנה מראה לך וננסה לסדר משהו גברררררררררררררר
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר סבבה אחים שלי היסתדרתי וינעל רבק של האבק אבק זה חרא!!!!!!!!!!!!! אבק זה היה כל הצרות תודה על התמיכה אחים שלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.