פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר שטויות אני מתכנן לשדרג אותו גל ככה עוד מעט וזה יוכל רק להקדים את השדרוג!! וסיימתי את העבודה הנה תמונות ממה שיצא בסוף! ולסיום אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי ובמיוחד לעומרי קרני(הידוע בכינויו בפורום כ o.k)!! תודה אחי!
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים זה מקדח כוס רגיל שחותחים איתו עץ,או שזה מקדח כוס מיוחד לפח ?כי ניסיתי עם המקדח שלי שהוא עם להבים לעץ לחתוך את המארז וזה לא ממש הלך...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים ולסיום אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי ובמיוחד לעומרי קרני(הידוע בכינויו בפורום כ o.k)!!תודה אחי! בכיף אחי ...... ועשית אחלה עבודה!!
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני עדיין מאוד רוצה לדעת האם זה היה מקדח של עץ ( מה שיש לי בבית ) או מקדח מיוחד לפח...ההבדל הוא בשיננים של המקדח, למקדח עץ יש שיניים ארוכות יחסית, כמו מסור.למקדח פח יש שיניים קטנטנות, כמעט ולא קיימות.יש לך אולי תמונה עם המקדח?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מחבר אני עדיין מאוד רוצה לדעת האם זה היה מקדח של עץ ( מה שיש לי בבית ) או מקדח מיוחד לפח...ההבדל הוא בשיננים של המקדח, למקדח עץ יש שיניים ארוכות יחסית, כמו מסור.למקדח פח יש שיניים קטנטנות, כמעט ולא קיימות.יש לך אולי תמונה עם המקדח?אם ככה אז זה היה מסור של עץ!!היו לו שינים גדולות יחסית!!אבל אם אתה רוצה להיות בטוח צריך לשאול את עומרי (k.o) הוא הביא לי את המקדח!!עומרי זה מקדח כוס לעץ או פח?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מה קרה לכם חברים ???? אם המארז של אופק היה מעץ הייתי מביא לו מקדח כוס לעץ...אבל מכיוון.... שהמארז שלו ממתכת הבאתי לו מקדח כוס שמתאים למתכת.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים בכל מקום שהייתי היה להם רק ערכה שלמה של מקדחי כוס לעץ איפה אני משיג כזה מקדח לפח יש לך מושג?
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים בכל מקום שהייתי היה להם רק ערכה שלמה של מקדחי כוס לעץ איפה אני משיג כזה מקדח לפח יש לך מושג?ACE
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים שם בדיוק שאלתי...בACE בנס ציונה יש להם.תשאל בACE הקרוב אליך האם הם יכולים להזמין לך מסניף אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.