פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים יש לי מקדח כוס של 76mm אפשר לעשות איתו חור למאוורר 80mm??ואם זה לא יפריע לאויר או משהו?מה אתם אומרים על הרעיון אם כדאי או לא?תודה!
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אתה יכול לקדוח ומקסימום לשייף קצת בצדדים וככה להגדיל את החור..תקח מאוורר ותצמיד למקדח תיראה איפה זה עומד פחות או יותר ותחליט לבד עם שווה לך לקדוח עם זה...
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים נו באמת מה כבר ה 4 מילימטרים האלה יכולים להפריעכדאי לך לשים גריל כדי שהמאוורר לא יהיה חשוף- זאת המלצה אתה לא חייב
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים מחבר כן ברור אחי אני ישים גריל יש לי אחד יפה!!אני יעשה את זה בימים ההקרובים ואני יעלה תמונות!כן אני מהמרכזולמה כולם עושים על 76mm אין של 80?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים לדעתי אישית 76 אמור לצאת אפילו יותר טוב מ80. יותר יפה כזה, קשה לי להסביר למה. :]
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים ofeky1,איך עשית את החתימות האלה של נשאר עוד ... ימים ל...?אשמח אם תענה לי פה או בפרטי.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים כן ברור אחי אני ישים גריל יש לי אחד יפה!!אני יעשה את זה בימים ההקרובים ואני יעלה תמונות!כן אני מהמרכזאיפה במרכז?יש מצב אני קופץ שתקדח לי חור ואני זז?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר איפה במרכז?יש מצב אני קופץ שתקדח לי חור ואני זז?אין מצב אחי המקדח לא שלי אני מחזיר אותו לחבר שלי מחר!!dany_tab בוא לפרטי!!תיכף אני יעלה תמונות שתתרשמו קצת למרות שעדיין לא סיימתי
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר חחחח יש לי בעיה ב imageshack זה לא מעלה לי תתמונות! את תדאג אתה מחר תראה את הכל בפלאפון!! עריכה: הנה התמונה: נשאר לי רק לצבוע תגריל בשחור להרחיב תחורים של הברגים במארז ולהרכיב את כל העסק!!
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים וואלה יפה! אבל רואים שלחצת מידי כשקדחת ת'חורים. יש עיקום קטן. תלמד פעם הבאה לא ללחוץ.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים תגיד, הוצאת את כל החלקים של המחשב מהמחשב שקדחת?כי יכול להיכנס לך חתיכות מתכת לתוך המאווררים, חבל.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים מחבר וואלה יפה! אבל רואים שלחצת מידי כשקדחת ת'חורים. יש עיקום קטן. תלמד פעם הבאה לא ללחוץ. כן נכון זה בעס אותי מאוד ויש לי גם כמה שריטות בצבע!! שאני כבר יראה איך אני מכסה אותם תגיד, הוצאת את כל החלקים של המחשב מהמחשב שקדחת? כי יכול להיכנס לך חתיכות מתכת לתוך המאווררים, חבל. רציתי להוציא אבל בסוף לא הוצאתי בגלל עצלנות!! שמתי נייר עם איזולירבנד שמקופל בצורת מסילה כזאת וכל הגרגירים ירדו וזה עבר מצוין! (בין בכוננים לספק)
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים באמת טעות שלא הוצאת הכל. זה יכול לעבוד לך עוד חודש כאילו כלום ואז פתאום זה יפסיק לעבוד ולא תדע למה. לא חבל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.