פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים המאוורר משגע אותי זה מאוורר דלתא שעושה רעשואני לא יכול להשאיר את המחשב דולק בלילה ככההאם יש סיכוי שהמעבד יעבוד גם בלי מאוורר? ולא ישרף לי?
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מאיפה יש לך AMD 2800??לא הוא ישרף הכמות חום שהוא פולט אדירה. אבל עם תריץ את המאורר על מהירות נמוכה יותר (פאן באס) זה יהיה בסדר
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים מחבר יש לי מעבד כזהואם אתם לא מאמינים תשאלו את מני מנהל חנות סימפלטק שממנו נקנה המעבד והמערכת בכללאם אי אפשר לעבוד בלי המאוורר ואין לי כוח לבנות פאן באס על איזה מאווררים זולים אפשר להתפשר?עריכה:אופס טעות קלה בכותרתמצטער
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים אפשר לעבוד בלי מאוורר... אבל המעבד ישרף ... הוא לא בע עם מאוורר ג'נרי? אם לא, שאל את מני, מאוורר ג'נרי אמור לעלות 50 שקל.. ( רק תודא שהוא מתאים! ) וכמובן, בשביל מאוורר שיעשה פחות רעש תצטרך להשקיע יותר כאסף ... משהו פה כבר ימליץ, זה לא התחום שלי...
פורסם 2002 בדצמבר 2822 שנים כל היתרון שלה AX7 הוא היכולת שלו לתת ביצועים טובים עם מאורר חלש .תקנה איזה מאורר שאתה רוצה 80 ממ ותראה שיהיה בסדר גמור (אני השתמשתי ה80ממ של Tt ) .
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים מחבר מאיפה ניתן להשיג את המאווררים האלה?יש לי 80 מ"מ ישן שהייתי משתמש בו בתור מאוורר כללי למארז אבל הוא ממש חלש אני לא חושב שזה יחזיקאיפה ניתן להשיג מאורר גנרי טוב שיעבוד ובכמה כסף?
פורסם 2002 בדצמבר 2922 שנים בחנות שמוכרים בה מאווררים?..מאוורר ג'נרי, 80מ"מ, לא משנה איזה, העיקר שיסתובב ויעשה רוח, ויהיה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.