עבור לתוכן

איזה מדפסת לבחור?

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני רוצה לקנות מדפסת בנתיים חשבתי על 2 אופציות של HP:

1. hp deskjet 3820

2. hp deskjet 5550

מה עדיף?

יש למישהו משהו אחר להציע?

פורסם

תחשוב טוב כמה פעמים תשתמש בפונקציות שיש ב5550 ואין ב3820..

פורסם
  • מחבר

תחשוב טוב כמה פעמים תשתמש בפונקציות שיש ב5550 ואין ב3820..

אמ.. זהו...

אז אולי יש דגם בכלל אחר ששוה?

למישהו יש נסיון עם אחת מהן?

פורסם

לדעתי אין ל 5550 יותר מדי פונקציות מיוחדות ששוות את המחיר. (במיוחד אם אין לך מצלמה דיגיטלית או שאתה מדפיס תמונות)

אם כבר אתה רוצה לבזבז על מדפסת אז יש את סדרת ה PSC - מדובר במכשיר ALL-IN-ONE כלומר מדפסת+סורק+מכונת צילום (+פקס במכשיר היקר יותר בסדרה).

פורסם

תלוי, למה אתה באמת צריך את המדפסת?

אולי canon s-200/300 תספיק לך ולא צריך לבזבז הרבה כסף?

פורסם
  • מחבר

לדעתי אין ל 5550 יותר מדי פונקציות מיוחדות ששוות את המחיר. (במיוחד אם אין לך מצלמה דיגיטלית או שאתה מדפיס תמונות)

אם כבר אתה רוצה לבזבז על מדפסת אז יש את סדרת ה PSC - מדובר במכשיר ALL-IN-ONE כלומר מדפסת+סורק+מכונת צילום (+פקס במכשיר היקר יותר בסדרה).

נכון אבל גם את ההכל-באחד אני לא צריך כי יש לי סורק וגם אין לי ממש מקום לשים את המוכנה..

יש איזה שהם דגמים אחרים טובים? לא חייב HP...

לפי מה שהבנתי EPSON לא ממש אמינים, נכון?

פורסם

אני מצביע כאן לקאנון S300 (אם תמצא, עדיף את הS330) יש לו 4 מחסניות, כך שלא צריך להחליף את כל המחסנית שנגמר צבע אחד. הקרטרידג' הוא רק פלסטיק עם דיו, ללא אלקטרוניקה (שאם זאת מתקלקלת, קונים ב190 שקל חדש, ומחליפים ב20 דקות) ומאוד זול, כ60 שקל לכל אחד מהצבעוני, וכ45 שקלים לשחור, ואין בעיה לקנות לא מקורי. האיכות מצוינת. אבל אני לא יודע איך הולך שם העסק של תמונות, אולי יש קרטידג'ים מיוחדים, לא יודע. אני הייתי מרוצה מהרגיל שלה בתמונות.

פורסם

בקשר לקאנון S300 המחסניות נגמרות מהר?

כיאילו מה התכולה שלהם?

יאיר

פורסם

גם טום וגם כמה מגזינים בחו"ל בחרו את הקנון 850I כמדפסת השנה 2002, בגלל הביצועים המדהימים בתמונות ובגלל שעלות משוקללת של תמונה היתה פי 5 יותר זולה מ-HP.

האמת, המאמרים האלה הורידו אותי מהעץ הזה שנקרא HP. גם הם טוענים שהקנון יותר טובה וזולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים