פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים אני מאמין שזה היה עכשוב - הם גדולים, מהירים ו... מפחידים! לא סתם הם ממשפחת ה"מבעיתניים"... קרא פה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%95%D7%91
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים פעם ישן איתי באוהל נדל אחד כזה בן זונה, כמעט נתן לי ביס. אני יושן לי בכיף באוהל, פתאום אני מרגיש משהו מטפס לי על הראש. קמתי מהר, וניערתי את כל הדברים מחוץ לאוהל בשביל לראות מה זה היה, ולא ראיתי כלום. אז חזרתי לישון, חשבתי שחלמתי. פעם שנייה כבר הייתי הרבה יותר עירני, ופתאום שמעתי קולות טיק טיק טיק כאלה מתופפים. הארתי עם הפלאפון לכיוון הקולות, ופתאום אני רואה איזה יצור גדול ומכוער מסתכל עלי (לא החברה שלי). זה היה נדל גדול וארוך וכתום זוהר. בן זונה. ניערתי את כל הדברים שוב בחוץ עד שהוא נפל. קפצתי עליו איזה 20 פעם ולא קרה לו כלום, עד שהבאתי אבן גדולה ורוצצתי את גולגלתו. בבוקר קמתי להסתכל עליו יותר טוב, והוא היה עדיין חי. בקושי, אבל עדיין חי. :lol: אין אתה ענק בנאדם אתה חייב להמשיך עם הסיפורים המשעשעים האלה ולהתחיל לדחוף אותם בכל ת'רד אפשרי שאתה מגיב בו.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים פותח הת'ראד, אתה מבאר שבע במיקרה?פה כל יתוש מגיע לגודל של כף יד...tmpusr, לדבר הזה שהבאת יש משדר על הראש או שזה רק אני? :s05:
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים עכשוב= טרנטולהבהחלט שהם נפוצים בארץ. אפשר למצוא אותם בקלות מאיזור חיפה ודרומה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים טרנטולות הם ערסים אמיתייםהם הכי שעירים והם גם נושכים ישר ולא נובחים בקבוצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.