פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים יש לי הרגשה שעם שרוול פשוט נוצר אצלי חסימה של האוויר שנכנס, בגלל שהחורים בכיסוי צד שלי יחסית קטנים, כשהמאוור עובד על פול מהירות זה עושה מלא רעש וכשמורידים את הכיסוי הוא עושה הרבה פחות - בגלל הוואקום הוא יוצר בשרוול.. מה דעתכם לחתוך את כל החורים לחור אחד גדול ישנה את זה?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים כל העסק הזה תלוי מאוד בסוג המארז ובסירקולצייה הכללית - וכמובן בכך שהשרוול צמוד למאוורר המעבד ולמאוורר המארז באופן מדוייק.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים צר לי לאכזב אותך אבל אצלי המעבד עם השרוול צד והמאוורר שיש על השרוול, נמוך ב-3 מעלות מאשר בלי השרוול, בדיוק מהעובדה שהשרוול מכוון את האוויר הקר ישירות למעבד עצמו.בדקתי את הנושא בכמה מערכותכמובן לא עם קירור סטוק (אני אף פעם לא משאיר קירורי סטוק של אינטל ל-775) אלא בעיקר עם Freezer 7 pro
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים הפריזר בגלל מיקומו לא הולך טוב עם שרוול(המאוורר פונה לקדמת המארז ולא לדופן). עם מאוורר הסטוק המצב שונה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים הפריזר בגלל מיקומו לא הולך טוב עם שרוול(המאוורר פונה לקדמת המארז ולא לדופן). עם מאוורר הסטוק המצב שונה.התקלה הזאת היא משהו שנוצר עבור הפנטיום 4, אין בזה צורך עם המעבדים החדשים של אינטל.אם יש פתח כזה במארז, רצוי לאטום אותו ולפרק את השרוול ולהוציא אותו מן המחשב, פשוט מיותר.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים התקלה הזאת היא משהו שנוצר עבור הפנטיום 4, אין בזה צורך עם המעבדים החדשים של אינטל.אם יש פתח כזה במארז, רצוי לאטום אותו ולפרק את השרוול ולהוציא אותו מן המחשב, פשוט מיותר.זה בהחלט נתון לוויכוח. כמו שאמרתי הדבר תלוי במארז, ובסירקולצייה הכללית. בכל מקרה, השרוול הזה יעיל בעיקר למאוורר הסטוק, וגם אז במידה מועטה.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים בדקתי את הנושא בכמה מערכותכמובן לא עם קירור סטוק (אני אף פעם לא משאיר קירורי סטוק של אינטל ל-775) אלא בעיקר עם Freezer 7 proהפריזר לא שואב את האוויר מלמעלה, אלא מהצד, ככה שבפריזר השרוול לא מהווה גורם מכריע, אבל בקירור סטוק שלי מדובר על כמעט 4 מעלות למעבד.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים זה בהחלט נתון לוויכוח. כמו שאמרתי הדבר תלוי במארז, ובסירקולצייה הכללית. בכל מקרה, השרוול הזה יעיל בעיקר למאוורר הסטוק, וגם אז במידה מועטה.אין על זה שום ויכוח, מעבד של עד 65 וואט פשוט לא צריך את החנטריש הזה.אין ויכוח על כך שזה גורם לפליטת רעש גדולה יותר.אין ויכוח על כך שבאופן רשמי זה נוצר עבור הפנטיום 4. אין ויכוח על כך שלכלל המארז זה פוגע בזרימת האוויר, זה תקוע מול המאוורר האחורי באמצע המארז.לא משנה אם זה מוריד או מעלה במעלה או שתיים את טמפרטורת המעבד.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים למעשה, עם כל מה שרשמת כאן ניתן להתווכח בקלות.אין שום הבדל ברעש.תקוע מול המאוורר האחורי?במארז הג'נרי המחורבן שלי אפילו זה לא מפריע למאוורר האחורי.גם הקירור של סוקט 775 נוצר במקור לפנטיום 4 והוא מתאים ל-C2D(בסה"כ סל"ד נמוך יותר).
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אפשר גם להיתווכח על כך שכדור הארץ הוא מרכז היקום, על כל דבר אפשר להיתווכח, אפילו בקלות, עובדה השמש עולה בבוקר במזרח ושוקעת בים - מסקנה: כדור הארץ במרכז והשמש מסתובבתסביבו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.