פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים היי,בשעה טובה התחלתי עם ההתעניינות לקראת רכישת מחשב חדש. בתור התחלה עיינתי במפרטים המומלצים כאן באתר למחשב למשחקים ללא מסך עד 4500 ש"ח.הנה הלינק,http://hwzone.co.il/specslist/view/77/אני מניח שיהיו לי עוד הרבה שאלות אך דבר אחד בינתיים צד את עיני: המארז. כפי הנראה באתר של compucase הוא ללא פתח איוורור צידי, האם זה מתאים ל core2duo?הנה ההמלצה למארז:Compucase CI-6A19+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fanהנה האתר:http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7תודה, אופיר
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים יש ל-6A19 חורי איוורור בצדבנוסף יש לו את ה-AirGuide, AirDuct איך שלא תקרא לזהבפועל הדבר הזה מזיק ולא מועיל, אני תמיד מוציא אותו
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים איך הוא בדיוק מזיק?הוא מאפשר כניסת אויר קריר מחוץ למארז ישירות למעבד (צריך למתוח את השרוול עד למעבד) ומונע מהמעבד שימוש באויר חם יותר מתוך המארז.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים היי,בשעה טובה התחלתי עם ההתעניינות לקראת רכישת מחשב חדש. בתור התחלה עיינתי במפרטים המומלצים כאן באתר למחשב למשחקים ללא מסך עד 4500 ש"ח.הנה הלינק,http://hwzone.co.il/specslist/view/77/אני מניח שיהיו לי עוד הרבה שאלות אך דבר אחד בינתיים צד את עיני: המארז. כפי הנראה באתר של compucase הוא ללא פתח איוורור צידי, האם זה מתאים ל core2duo?הנה ההמלצה למארז:Compucase CI-6A19+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fanהנה האתר:http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7תודה, אופירהמעבדים החדשים של אינטל לא צריכים שום פתח מעצבן בצד המארז, זאת חולירע שהוריש לנו הפנטיום 4 יימח שמו וזכרו.רצוי שתקנה מארז ללא פתחים בצד, הם מאפשרים לרעש לברוח החוצה, מקצרים את מסלול זרימת האוויר, מאפשרים כניסת אבק מוגברת.מה שאתה רואה באתר היצרן זה לא בהכרח מה שתקבל בחנות, רוב הסיכויים שתקבל דגםעם פתחים מעצבנים בצדדים.בהקשר זה כדאי לציין לגבי כרטיסי מסך, לקנות את אלו עם מפזרי החום שמוציאים את האווירהחם שלהם אל מחוץ למארז.[br]פורסם בתאריך: 19.02.2007 בשעה 14:40:42יש ל-6A19 חורי איוורור בצדבנוסף יש לו את ה-AirGuide, AirDuct איך שלא תקרא לזהבפועל הדבר הזה מזיק ולא מועיל, אני תמיד מוציא אותואכן, החלירע הזה מגיע גם בדגמים נוספים, הלוואי והיה אפשר לקבל עליו זיכוי.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים איך הוא בדיוק מזיק?הוא מאפשר כניסת אויר קריר מחוץ למארז ישירות למעבד (צריך למתוח את השרוול עד למעבד) ומונע מהמעבד שימוש באויר חם יותר מתוך המארז.הוא מונע מהמאוורר האחורי להוציא אוויר חםוהבדיקות שלי באופן קבוע מראות בדיוק על זהעלייה קלה בטמפ' במערכת עם הדרעק הזה
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים איך??אויר קריר יותר נכנס למעבד ואת האויר ממנו ומשאר המארז מוציא המאורר האחורי!אם משובר במארז איכותי עם לפחות מאורר 12ס"מ מקדימה ומאחורה אז הWINDTUNNEL מבטל את הצורך בשרוול. אבל רוב המארזים בעולם הם פשוטים ולכן השרוול נחוץ.אצלי אין שרוול אבל יש לי 10 מאוררים.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים למה לי יש את המארז עם שרוול הזה ולפני שעברתי ל-AMD היה לי בתוך המארז הזה מערכת של אינטל "עליה השלום" וכשהייתי מוריד את השרוול הטמפרטורה במעבדה הייתה עולה במעלה שתיים,וכשהחזרתי אותה היא הייתה יורדת מה שכן השרוול הזה הוא מתכון למרק טעים מאד של אבק.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים הוא מונע מהמאוורר האחורי להוציא אוויר חםוהבדיקות שלי באופן קבוע מראות בדיוק על זהעלייה קלה בטמפ' במערכת עם הדרעק הזהאתה ממליץ להוריד אותו ב 6A19 ? שווה בדיקה... זה גם יעשה פחות אבק במארז ?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים כמה מזיק זה לעבוד כשכל הצד של המחשב פתוח? בטוח נכנס יותר אבק לא? אני כל יומים משנה שם משהו ובד"כ המחשב נשאר פתוח תמידית... מזיק?בראל.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים גורם להצטברות אבק מוגדלת, ואם המחשב באזור עם הרבה אבק, זה יכול לגרום לבלאי מואץ של המאוררים, ואני מניח להתחממות יותר גדולה של רכיבים שמכוסים בו.
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים איך??אויר קריר יותר נכנס למעבד ואת האויר ממנו ומשאר המארז מוציא המאורר האחורי!אם משובר במארז איכותי עם לפחות מאורר 12ס"מ מקדימה ומאחורה אז הWINDTUNNEL מבטל את הצורך בשרוול. אבל רוב המארזים בעולם הם פשוטים ולכן השרוול נחוץ.אצלי אין שרוול אבל יש לי 10 מאוררים.זה הכל תיאוריהאבל התיאוריה שלי (שבניתי אחרי התוצאות) אומרת שה-HSF והדרעק חוסמים ביחד את כל הרוחב של המארז באותו מקוםגם אם נעזוב את העובדה שהיו אפילו כמה לוחות שבהם הדרעק לא היה מעל ה-HSF אלא חצי מעליואתה ממליץ להוריד אותו ב 6A19 ? שווה בדיקה... זה גם יעשה פחות אבק במארז ?אישית זה מה שאני עושה ב-6A19/6A21פחות אבק? קשה לי להאמין שזה ישפיע בנושא הזה
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים הוא מונע מהמאוורר האחורי להוציא אוויר חםוהבדיקות שלי באופן קבוע מראות בדיוק על זהעלייה קלה בטמפ' במערכת עם הדרעק הזהצר לי לאכזב אותך אבל אצלי המעבד עם השרוול צד והמאוורר שיש על השרוול, נמוך ב-3 מעלות מאשר בלי השרוול, בדיוק מהעובדה שהשרוול מכוון את האוויר הקר ישירות למעבד עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.