עבור לתוכן

איזה דגם של קירור בא עם מעבדי AMD באריזת BOX ?

Featured Replies

פורסם

לא משהו שאני יכול להסביר צריך לראות כדי להבין...

זה סימן שנוצר על המעבד מגוף הקירור מן שוני בליטוש של המתכת... מקווה שהבנת...

לגבי החנות אם נמנעתי קודם להגיד אז אני אמנע גם עכשיו...

פורסם

מה זה משנה מאיזה רקע הוא מגיע? או כמה הוא אמין? מה יש לחנות להסתיר? ייתאמו זמן, סביר

שהחנות תקבע את הזמן.

לכן אני מציע לו לקנות בחנות קטנה ולא ברשתות הגדולות, שם באמת מה שהצעתי זה חילול הקודש.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 12:40:14

במעבדה שאני עבדתי היו חומרים וציוד יקרים. אתה לא יכול להכניס בנאדם למעבדה ולהתחיל לפעול כמו שומר, כדי לראות שחס וחלילה שום דבר לא "נעלם".

פרט לזה, מה יהיה אם פתאום כל לקוח שני או שלישי יבקש לראות את ההרכבה של המחשב שלו, מה יהיה אז? אתה בכלל יודע מה זה להרכיב מחשב ליד לקוח?!

פורסם

במעבדה שאני עבדתי היו חומרים וציוד יקרים. אתה לא יכול להכניס בנאדם למעבדה ולהתחיל לפעול כמו שומר, כדי לראות שחס וחלילה שום דבר לא "נעלם".

פרט לזה, מה יהיה אם פתאום כל לקוח שני או שלישי יבקש לראות את ההרכבה של המחשב שלו, מה יהיה אז? אתה בכלל יודע מה זה להרכיב מחשב ליד לקוח?!

"במעבדה שאני עבדתי היו חומרים וציוד יקרים" - אז את המחשב המסוים הזה, תרכיב מחוץ ל "מעבדה" עלק.

"אתה בכלל יודע מה זה להרכיב מחשב ליד לקוח?!" - אם אתה יודע מה שאתה עושה אני מתקשה לראות מה

הבעיה, לחנות לא צריך להיות מה להסתיר.

"מה יהיה אם פתאום כל לקוח שני או שלישי יבקש לראות את ההרכבה של המחשב שלו, מה יהיה אז?" - אז החנויות יתאימו

את עצמן לתופעה החדשה, מי שלא יתאים את עצמו יישאר מאחור.

נראה לי רעיון נחמד מאוד להציע ללקוח לבוא לצפות (או להיות מעורב) בהרכבת המחשב שלו תמורת תשלום נוסף כזה או

אחר.

פורסם

בלי להיות קטנוניים, מה זה יתן?

כל לקוח שיבוא לראות את המחשב שלו מורכב יצפה לקבל הרצאה על כל רכיב ועל כל התהליך..

נכון, אנחנו בחנות צריכים להסביר לו, אבל לא צריכים לעשות את הש"ב עבורו ולהסביר לו כל פרט קטן וממש להיכנס לרזי הרכיבים.

במיוחד בהתחשב בכך שהוא מגיע עם ידע אפסי. זה שווה ערך לכך ש יכנס אליך הביתה טכנאי מזגנים, יתקין את המזגן ואתה תצפה לקבל ממנו הסבר על כל התהליך.

דבר נוסף הוא שזה לא ממש רעיון טוב לתת לטכנאי לעבוד עם כל הלחץ של הלקוח, על הראש שלו, זה יכול לגרום לבלבולים מיותרים וטעויות.

כשמרכיבים מחשב, עדיף שזה יהיה במקום רגוע ושקט, שיש את כל הזמן שבעולם.

"במעבדה שאני עבדתי היו חומרים וציוד יקרים" - אז את המחשב המסוים הזה, תרכיב מחוץ ל "מעבדה" עלק.

שוב פעם אנחנו חוזרים אחורה... מה תהיה שווה המעבדה אם כל מחשב שלקוח מבקש להיות נוכח, יורכב מחוץ למעבדה?

פורסם

במקרה שלנו הבחור בסך הכל רוצה לראות את המעבד יוצא מקופסא חתומה ונכנס למחשב.

אם מרכיב מחשב מתמוטט מהלחץ הרגשי של הכנסת מעבד לשקע בזמן שבעל המחשב צופה בו ... אז מוטב לתת למישהו

אחר להרכיב את המחשב.

כדי להרכיב מחשב לא צריך "מעבדה", נא לא לעשות מזה יותר מידי דרמה.

כל לקוח? כל לקוח שרוצה בכך, יהיו חנויות שיסרבו על הסף ויעשו פרצוף של "איך אתה מעיז" (כמה שאתה עושה)

ויהיו חנויות שזאת לא תהיה שום בעיה עבורם.

פורסם

אין בעיה אני אראה לו את המעבד, לא צריך יותר מזה, אמור להיות אמון בסיסי בין החנות ללקוח.

תאמין לי, אם חנות תרצה לדפוק/לעבוד על לקוח היא לא תתקשה. יש לו מעט דרכים חוץ מלתת מעבד "משומש".

אם הלקוח לא סומך על החנות, הוא לא חייב לקנות אצלה, אם הוא קנה והבין ש"עבדו" עליו, ובהתחשב בכך שאנחנו חיים במדינה דמורקטית

הוא צריך לפנות לבית משפט.

פורסם

אין כח לבית המשפט בעניין הזה כי אין אפשרות להוכיח...

וגם אין שום חקיקה בתחום הזה כמו בתחומי צרכנות אחרים שוק המחשבים הוא שוק פרוץ לחלוטין מבחינה חוקית...

פורסם

אין בעיה אני אראה לו את המעבד, לא צריך יותר מזה, אמור להיות אמון בסיסי בין החנות ללקוח.

תאמין לי, אם חנות תרצה לדפוק/לעבוד על לקוח היא לא תתקשה. יש לו מעט דרכים חוץ מלתת מעבד "משומש".

אם הלקוח לא סומך על החנות, הוא לא חייב לקנות אצלה, אם הוא קנה והבין ש"עבדו" עליו, ובהתחשב בכך שאנחנו חיים במדינה דמורקטית

הוא צריך לפנות לבית משפט.

אמון, בונים, חמיצות פנים כללית וסירוב לבקשה לא קשה כמו הנ"ל לא מסייעת לבנית אמון.

בית משפט? הצחקת אותי, היית פעם בבית משפט? יצא לך משהו טוב מזה?

שוב, לא לקנות ברשתות הגדולות הקיימות בארץ, השרות שם על הפנים. החוניות הטובות מוכרות וידועות

מי שמתעקש על קניה ברשת גדולה דופק את הראש בקיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים